AcasăNewsȘOC! Fost primar, găsit împușcat în cap în propria locuință

ȘOC! Fost primar, găsit împușcat în cap în propria locuință

politiaȘOC! Fost primar, găsit împușcat în cap în propria locuință

Tragedie în județul Caraș-Severin. Fostul primar din Bocșa, Emanuel Dănilă, a fost găsit împușcat în cap, în propria locuință. 

Din primele informați ale anchetatorilor reiese faptul că fostul edil și-ar fi luat singur viața. Apelul la numărul de urgență 112 a fost dat chiar de soția sa. Femeia a anunțat că l-a găsit pe bărbat într-o încăpere din pensiunea familiei, fără suflare, împușcat în cap.

Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut să îi salveze viața, astfel că au fost nevoiți să constate decesul. Prima ipoteză este că bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare din dotare. Ancheta începută va lămuri însă cum a survenit decesul.

A renunțat la mandatul de prima din cauza depresiei

Emanuel Dănilă a ieșit primar în septembrie 2020

Emanuel Dănilă a fost ales primar la alegerile locale din toamna anului trecut. Ulterior, au apărut ceva probleme de sănătate, existând chiar suspiciunea că acesta s-ar fi recuperat mai greu după infectarea cu Covid-19, fapt ce i-ar fi provocat o depresie.

De altfel, Dănilă a decis să demisioneze din funcție în urmă cu o lună, la aproximativ 6 luni după alegerile locale.

Prima reacție după vestea șocantă vine chiar de la președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela: „Manu s-a ridicat astăzi la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, liberalii, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, precizează ExpressdeBanat.

author avatar
Andreea Vlad
563 afisari

5 COMENTARII

  1. Din cate stim noi, sinucigasii nu se inalta la ceruri ci iau cu totul alta directie.
    Oricum, vinovati de moartea lui sunt tocmai cei care acum il plang cu lacrimi de crocodil. Dupa ce au practicat teroarea de stat asupra oamenilor un an de zile va mai mira ca acestia nu mai rezista si isi pun capat zilelor?
    Pai depresia nu i-a fost cauzata de Covid, ci de voi criminalilor care nu faceti altceva decat sa inspaimantati oamenii minut cu minut. Daca stiati deja ca post-Covid apare depresia de ce nu luati masuri ca oamenii sa beneficieze de consiliere si tratament psihologic adecvat?

  2. De unde stie covid orban ca ”Manu s-a ridicat astăzi la Cer prin voința lui ” ?
    Nu stiam ca puii de securisti sint si medici legisti sau oracole !!!

    • Cel de la 15:27 mi-a FURAT numele , sigur e un troll ordinar depresiv ce va sfarsi ca primarul Danila .

  3. Super-oferta: castiguri online.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna!
    Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Se semneaza un contract cu pixul,in original,trimis mai apoi prin posta! Nu se vinde nimic, nu se promoveaza!
    Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: acitivitatecompletonline@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger