AcasăNewsSOC: DNA va monta CAMERE VIDEO si MICROFOANE in sticlele de COCA-COLA!

SOC: DNA va monta CAMERE VIDEO si MICROFOANE in sticlele de COCA-COLA!

Masura incredibila luata de procurorii DNA. Institutia vrea sa achizitioneze sticle de Coca-Cola de 0,5 litri, potrivit unui document oficial aprobat de Laura Codruta Kovesi, in care sa monteze microfoane si camere video in miniatura.

Directia Nationala Anticoruptie vrea sa ii asculte pe romani chiar si atunci cand merg la magazin sa-si cumpere un suc, ori stau la terasa cu o sticla de Cola in fata.

Aproximativ 92.800 de euro, atat ar urma sa se cheltuiasca din fonduri europene si de la bugetul de stat, pe echipamente de ascultare si inregistrare de ultima generatie, dar si pe obiecte in care acestea sa fie ascunse.

Potrivit publicatiei ring.ro, DNA vrea sa cumpere sticle de Coca-Cola de 0,5 litri, care se gasesc “pentru consum in Romania”, dar “cu separare volum lichid de spatiu de inregistrare”. Astfel, pentru ca microfoanele să fie la fel de eficiente, in sticlele de Cola va trebui sa fie prevazut un spatiu necesar pentru a fi disimulate minicamere video digitale cu obiectiv tip „button”. Pe langa sticlele cu bautura carbogazoasa, dispozitivile de inregistrare vor mai ascunse si in agende cu planificator si spatiu pentru pix sau creion, dar si in posete de dama din piele neagra, detectoare radar sau ceasuri.

Cu astfel de dotari, DNA devine serviciul numarul unu de spionaj si filaj al Romaniei, concurand cu SRI, SIE, STS, DGIPI si alte servicii de informatii.

Asadar, atentie maxima atunci cand savurati o Cola, acasa, la birou sau la terasa… DNA ar putea fi cu „ochii” pe voi.

Foto: exclusivnews.ro

author avatar
Alina Costache
670 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger