AcasăNewsŞOC! Ce au găsit anchetatorii în telefonul Alinei, fata ucisă la Mangalia....

ŞOC! Ce au găsit anchetatorii în telefonul Alinei, fata ucisă la Mangalia. Ce i-a spus iubitului ei

militar

O tânără în vârstă de 18 ani, din județul Vaslui, a fost găsită decedată, duminică dimineața, într-un parc din municipiul Mangalia.

Trupul neînsuflețit al adolescentei a fost descoperit de un pescar, care inițial a crezut că ar fi vorba despre un câine.

Principala suspectă, colega Alinei

În acest caz, principala suspectă este o altă adolescentă, tot din județul Vaslui, prietena cea mai bună a victimei. De loc din comuna Cozmești, Alina Elena Ciobanu și Loredana Atănăsoaie plecaseră la mare pentru a face rost de bani și s-au angajat cameriste la un hotel din Saturn.

Imediat după descoperirea crimei, polițiștii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din Mangalia și au refăcut traseul criminalei. Anchetatorii au descoperit, pe telefonul Alinei, ultimul schimb de mesaje între fată și iubitul ei, chiar din dimineața crimei.

Fratele victimei a declarat că mesajele nu au fost trimise de Alina, ci chiar de prietena ei cea mai bună, Loredana, care a ucis-o și care încerca, prin acele acel schimb de replici, să își creeze un alibi.

Ea: Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat… Găsește pe cineva mai bun!

El: Ce s-a întâmplat de nu dormi? De ce zici asta? Răspunde, te rog. Știu că nu sunt destul de bun și de ajuns…

Ea: Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o țigară! Și după iau un taxi până la gară… Ai grijă de tine, Sergiu!

El: Nu am înțeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos! Te rog frumos! De ce îmi faci așa? Răspunde, te rog!”.

Acestea au fost ultimele mesaje găsit de anchetatori în conversația cu iubitul fetei.

Alina a vrut o viaţă mai bună

Provenind dintr-o familie numeroasă, cu un tată alcoolic care o bătea cu regularitate, Alina a făcut tot ce a depins de ea pentru a scăpa de coșmarul de acasă. A învățat bine, a fost ascultătoare și astfel a intrat la inima managerului Radical Grup.

Săptămâna trecută, acesta a primit un mesaj de la Alina, care îi ceruse să o ajute să-și găsească o garsonieră de închiriat, unde să stea până la începerea anului școlar, urmând ca apoi să se mute în cămin. Ionel Sandu nu se aștepta ca viața acestei adolescente să aibă un astfel de sfârșit.

Anchetatorii au stabilit, în urma necropsiei, și care a fost cauza morții: răni profunde la nivelul gâtului cu un obiect tăietor. Fata avea însă pe corp și alte urme de violență care demonstrează că a fost bătută cu sălbăticie.

author avatar
Andrei Ștefan
930 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger