AcasăNewsȘoc! Bolnavii Covid intubați mor din cauza infecțiilor din spitale

Șoc! Bolnavii Covid intubați mor din cauza infecțiilor din spitale

80% dintre pacienții Covid intubați nu supraviețuiesc, atrage atenția prof.dr.Virgil Păunescu, directorul Institutului Oncogen. Acesta arată că adevărata cauză a deceselor este infecția din spitale, și nu Covidul.

Conectarea pacienților la ventilatoarele de la ATI este o greșeală fatală, avertizează medicii. Tubul este introdus prin căile respiratorii superioare care nu sunt sterile, ducând în plămâni bacteriile din spital. ”De ce credeți că 80% dintre pacienții intubați mor? Pentru că pățesc ce au pățit cei de la Colectiv: plămânii lor sunt arși pe interior din cauza virusului, ca și cu o substanță toxică, și pe fondul ăsta tu îl intubezi și îi bagi bacterii de spital. Au mai dat și un ordin de ministru care interzice autopsiile. Dacă le-ar face autopsie s-ar vedea că plămânii sunt plini cu puroi, pentru că au murit din cauza infecției din spital, nu de Covid. Tubul pentru respirație, când este introdus, trece prin cavitatea bucală a pacientului, care este plină cu microbi, dacă a stat și un pic în spital, nu are numai microbii lui, ci și pe cei din spital. Căile respiratorii superioare nu sunt sterile. Le dau antibiotice, poate că de aceea vreo 20% supraviețuiesc, dar depinde cu ce bacterii s-au infectat, pentru că ați văzut că cei de la Colectiv aveau 4-5 bacterii. Covidul afectează vasele mici de sânge din plămâni în așa fel încât le face sensibile la orice infecție. Un plămân care a fost inflamat, plin cu microcheaguri prin vasele de sânge din zonă, este un plămân foarte ușor de infectat. La Covid nu cred că este nici măcar o chestie de vârstă, pentru că au fost pacienți de 90-100 de ani care s-au vindecat. Este mai degrabă legat de existența unor boli și deja bolile acelea, statistic, s-au văzut. Sunt bolile care afectează vascularizația, pentru că, italienii au descoperit, în urma autopsiilor, este o coagulare intravasculară în vasele mici din plămâni, care, radiologic, seamănă cu o pneumonie, dar nu plămânul este afectat, ci vascularizația, este o coagulare. După aceea a venit un studiu făcut de elvețieni, tot pe autopsii, și au constatat că afectarea vasculară este generalizată, în toate organele. Principala țintă a virusului sunt endoteliile vasculare, nu plămânul, ca organ în sine. Atunci a apărut și întrebarea despre marile succese terapeutice, pentru că tratamentul coagulării intravasculare este diferit de cel al pneumoniei. Dar nu a fost niciun succes, au fost doar cazuri ușoare. Ulterior s-a introdus tratamentul anticoagulant, care are și el un efect limitat. Pentru că orice îi faci pacientului, pacientul în final, în spital, intubat, moare din cauza infecțiilor supraadăugate, nu din cauza virusului neapărat. Cei mai vulnerabili în fața Covidului sunt cei care au boli cu afectare vasculară. Sângele devine extrem de coagulant și face cheaguri și are legătură cu calitatea proastă a vasului de sânge. Poți să ai 80 de ani și, dacă nu ai avut boli cardiovasculare, nu ai avut diabet, treci peste boală foarte ușor, poți să nu ai niciun simptom”, ne-a declarat prof.dr.Virgil Păunescu, directorul Institutului Oncogen.

S-au cumpărat medicamente scumpe care nu au efecte

Prof.dr.Virgil Păunescu susține că toate medicamentele extrem de scumpe care s-au cumpărat pentru Covid sunt absolut inutile. ”Tratamentele care se dau nu se adresează virusului, ci simptomelor, pentru că nu există un medicament. Este un haos și o bătaie de joc la adresa inteligenței noastre. Și asta arată amatorismul celor care se ocupă de criză. Și nu amatorismul politic, pentru că omul politic nu este obligat să fie competent în astfel de probleme, dar el trebuie să știe și să-și aleagă oamenii competenți care să poată să le dea sfaturi. Ați văzut ce somități sunt în jurul lui Trump, care încearcă să-l mai tempereze și sunt convins că îl ceartă după fiecare conferință când spune vreo prostie. Întrebarea noastră este unde sunt superspecialiștii români care le dau sfaturi celor din sfera politicului. Arafat nu este doctor, este de prea mult timp în administrație și s-a deprofesionalizat ca medic. Rafila habar nu are ce vorbește și singurul dintre ei, cât de cât competent, era Cercel, dar Cercel avea o doză de șmecherie și avea el de promovat niște medicamente, cred că așa i-a supărat, că toată schema lui de tratament cu antivirale era de la compania La Roche. Toată schema de tratament este împănată cu medicamente ale căror efecte secundare eventual aveau ceva cu virusul, pentru că nu există niciun medicament care să se fi dovedit eficient în tratarea Covid. Toate antiretroviralele alea extrem, extrem de scumpe pe care le dau ei, le dau degeaba. Au început cu clorochina, care ajunsese de nu se mai găsea în farmacii. Pe urmă au scos-o, că au constat că nu avea niciun efect. Niciun medicament nu este eficient și atunci de ce trebuie să dai tratamente megascumpe, nu înțeleg. Probabil doar ca să cheltuie banii. Aduceți-vă aminte că Arafat a fost cel care a spus să nu fie controlați cei care fac achiziții. Eu nu știu câți români mai trebuie să moară ca oamenii să-și dea seama că Arafat și-a depășit orice competență posibilă. Cazul Colectiv a fost cât se poate de edificator și Arafat, care era de departe principalul vinovat, a rămas în funcție”, ne-a mai precizat prof.dr.Virgil Păunescu, directorul Institutului Oncogen.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.274 afisari

6 COMENTARII

  1. CLOROCHINA FUNCȚIONEAZĂ, băi, mincinosule, de aia au și scos-o și NU e scumpă, de unde ai scos-o, în America atât costa, 50 de centi, atunci când se vindea. ” Elitelor ” medicale din România să le fie rușine, au pactizat cu globaliștii. Pe ce avantaje?

  2. O afirmatie ca 80% din cei de la ATI mor din cauza infectiilor nozocomiale, fara probe, e o afirmatie sub incidenta codului civil, cel putin.
    Asa se poate spune ca cei de la ATI cu afectiuni oncologice in ultima faza, pot sa moara din cauza cancerului sau infarctului si nu din cauza coronavirusului.
    Domnul profesor care si a injectat un vaccin anticovid este bine?

  3. Când spui ” somitatile din jurul lui Trump ” te referi și la criminalul Fauci? Pe care Trump, oricum, îl va pune unde îi e locul, aveți răbdare.

  4. Interzicerea autopsiilor celor decedati in aceasta perioada este un gest criminal!!! Ministrul care a emis ordinul de interzicere a autopsiilor este un CRIMINAL!!! Nu exista niciun motiv real/intemeiat pt care sa nu se faca autopsiile!!! Medicii sunt lipsiti astfel de o sursa vitala de informatii (examinarea anatomo-patologica)!!!

  5. Aparatele de ventilație au filtre sterilizante cu pori de 0,2 microni deci nu au cum sa ajunga microorganisme in plamani prin aparatele de ventilație dar proștii sunt proști si răspândesc prostii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger