Cauta

ŞOC! Autorităţile au verificat cine este şoferul băut și drogat care a ucis o femeie la Popeşti Leordeni şi au rămas „mască”

Tragediile de pe şoselele României sunt provocate inclusiv de foşti oamenii ai legii.

Șoferul beat și drogat care a ucis sâmbătă o femeie în Popești Leordeni este un fost șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București, conform g4media.

Este pensionar special

Fostul colonel, acum pensionar special, era și băut, aparatul alcooltest indicând valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 59 de ani a ocupat și funcția de consilier al ministrul de Interne Gavril Dejeu.

Bărbatul a omorât-o pe femeie chiar de ziua ei, în momentul în care aceasta ieșise din curte să-și ia tortul, și a avariat cinci mașini.

Avea 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat

Potrivit unui comunicat IPJ Ilfov transmis duminică, polițiștii au testat șoferul cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

De asemenea, șoferul autoturismului, un bărbat de 59 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Şoferul a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost agresat fizic prin lovire de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier.

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihice şi lovirea sau alte violenţe.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version