AcasăNewsŞOC! Autorităţile au verificat cine este şoferul băut și drogat care a...

ŞOC! Autorităţile au verificat cine este şoferul băut și drogat care a ucis o femeie la Popeşti Leordeni şi au rămas „mască”

Tragediile de pe şoselele României sunt provocate inclusiv de foşti oamenii ai legii.

Șoferul beat și drogat care a ucis sâmbătă o femeie în Popești Leordeni este un fost șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București, conform g4media.

Este pensionar special

Fostul colonel, acum pensionar special, era și băut, aparatul alcooltest indicând valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 59 de ani a ocupat și funcția de consilier al ministrul de Interne Gavril Dejeu.

Bărbatul a omorât-o pe femeie chiar de ziua ei, în momentul în care aceasta ieșise din curte să-și ia tortul, și a avariat cinci mașini.

Avea 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat

Potrivit unui comunicat IPJ Ilfov transmis duminică, polițiștii au testat șoferul cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

De asemenea, șoferul autoturismului, un bărbat de 59 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Şoferul a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost agresat fizic prin lovire de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier.

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihice şi lovirea sau alte violenţe.

author avatar
Andrei Ștefan
884 afisari

14 COMENTARII

  1. Asa este cand esti tanar pensionar, ai bani si tot timpul din lume. Mai bine murea el, cum a murit ala de la Crevedia (pensionar la 48 de ani, colonel si care a ridicat licența stației GPL din Crevedia) de s-a apucat de sporturi extreme.

    • Mai bine mori tu gunoiule securist. Ala aprocedat corect cand a ridicat licenta criminalilor. Daca si restul institutiilor procedau ca el, acum se evita dezastrul si oamenii aia ar fi fost inca in viata cu casele in picioare. Este ca te oftici ca v-a ridicat ala licenta? Firma lu’ Doldurea avea numa generali SRI si masoni in spate adica sefii tai, toti colaboratori de nadejde GRU ca Rybchenko si Golovin. Marsh in mortii ma-tii cu securistii si rusii tai, scarba!

    • Astazi 06.09.2023 conform analozelor mesico legale eliberate de Institutul Mina Minovic Bucuresti s-a dovesit ca fostul politist nu consumase droguri. Era doar beat…

      • Drager Drug Teat un aparat de toata jena. Jumatate din probele analizate sunt fals pozitive… nime in occident nu foloseste detectoare toti folosesc teste rapide cu reactivi…

    • Nu ar fi fost si mai rau zdrobita pentru ca intra direct in ea, un ala mana si doi la mana tu zici sa nu mai avem proprietati pentru ca securistii si garcea ca tine sa poata conduce drogati si matoi ? sau erai doar sarcastic(a)?

  2. Nicio zi fara politist drogat la volan?
    Alo, MAI ce mai face Control intern? Dar psihologii aia care se pare xa au alte ocupatii?

  3. Vă dați seama ce făcea ăsta când era în activitate,rupea tot.La pușcărie 25 de anii.

  4. Ai dreptate anonimule boule,mai traia daca nu avea masi parcate in fata casei.Betivanul ala s-a urcat cu masina pe trotuar,boule,deci intra direct in biata femeie,nu in prima masina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger