AcasăNewsSOC! Alina n-a renuntat sa lupte pentru inima lui Borcea: "E sotul...

SOC! Alina n-a renuntat sa lupte pentru inima lui Borcea: „E sotul meu, iubirea mea!”

Alina Borcea, o mama tare grijulie cu micutii ei

Cine credea ca puterea sentimentelor care o leaga pe Alina de Cristian Borcea a mai palit, pe fondul zvonurilor pline de rautati aparute in ultima perioada despre destramarea casniciei, si s-a grabit sa intrevada un deznodamant trist al povestii lor de dragoste, s-a cam inselat!

Alina Borcea, o mama tare grijulie cu micutii ei

Revenita in tara din Statele Unite, cu un look wow, asemeni unei papusi Barbie, optimista si zambitoare, Alina Borcea l-a vizitat, marti, in jurul pranzului, pe afaceristul aflat departe de familie si de copiii sai, in penitenciarul de la Poarta Alba. Nu a fost singura, ci alaturi de George Alexandru si de Gloria Elena, prichindeii ei si ai lui Cristi Borcea, dar si de Melissa, fiica din prima casnicie a fostului boss de la Dinamo.

Pe langa faptul ca si-a dus copiii sa-si vada tatal, Alina a avut ocazia sa il revada pe barbatul iubit. A recunoscut ca e nerabdatoare – asemeni celor mici- sa il vada pe fostul sef de la Dinamo. Si a facut o declaratie care le-a lasat multora impresia ca inca nu si l-a scos definitiv de la inima pe Cristi Borcea. „Si mie mi-a fost dor. Este sotul meu si iubirea mea”, a marturisit Alina Borcea, inainte de marea revedere.

 

author avatar
eNational
609 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hai ca i-ati tras-o bine cu asemanarea cu papusa Barbie, caci toate facaturile astea din plastic au fete de proaste. Bine, acum nici Alina nu are fata de Cosmopolitan, dupa cum nici barbat’su nu sare de nivelul unui ciorditor de butelii. Doi tarani prosti.
    Problema este alta, insa. Cine va baga in cap idioteniile astea de subiecte? Ca numai subiecte nu-s.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger