AcasăNewsSOC! Alexandra Stan risca ani grei de inchisoare

SOC! Alexandra Stan risca ani grei de inchisoare

Desi spera sa scape definitiv de Marcel Prodan, impresarul si fostul ei iubit, dupa ce acesta a batut-o in vara anului trecut, Alexandra Stan are de patimit mai mult decat se astepta de pe urma relatiei cu celebrul promotor.

Conform urbaniulian.ro, artista este acuzata de evaziune fiscala si spalare de bani, existand la DNA o plangere in acest sens, plangere ce ii viseaza si pe Marcel Prodan si Alin Soare, doua dintre personajele de care se leaga ascensiunea Alexandrei Stan.

Acuzatiile au iesit la iveala dupa ce reprezentantii unei firme din Turcia au sustinut ca cei trei le datoreaza 200.000 de euro. Concret, este vorba despre un contract semnat in noiembrie 2012. Alexandra Stan ar fi trebuit sa sustina un recital in Turcia, dar cei trei s-au facut nevazuti dupa ce au incasat avansul de 50.000 de euro.

Peste aceasta suma, reprezentantii firmei turcesti Night Art Management sunt decisi sa solicite inca 100.000 de euro, daune interese si penalitati de intarziere, si 50.000 de euro, cheltuieli urmarire debit.

Sursa amintita precizeaza ca partea turca a apelat la serviciile firmei de recuperare „Urban si Asociatii” pentru a-si face dreptate, iar turcii sunt decisi ca penalitatile de intarziere si cheltuielile de recuperare sa se actualizeze permanent pana la data efectiva a platii.

In cazul in care este gasita vinovata de evaziune fiscala si spalare de bani, Alexandra Stan risca ani grei de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
1.135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger