AcasăNewsŞOC! A împrumutat Poliţia MAI o autospecială unui "bombardier" de pe TikTok?...

ŞOC! A împrumutat Poliţia MAI o autospecială unui „bombardier” de pe TikTok? Ironizaţi, agenţii au trecut la fapte (VIDEO)

tiktokŞOC! A împrumutat Poliţia MAI o autospecială unui "bombardier" de pe TikTok? Ironizaţi, agenţii au trecut la fapte

Imagini incredibile în mediul online. O maşină de Poliţie a fost folosită de un „bombardier” pentru un clip video pe TikTok, iar acum Poliţia Română face verificări pentru a se stabili cum a reuşit bărbatul să conducă autospeciala Poliţiei.

Poliţia Română a fost umilită, din nou, de un tânăr care a reuşit, prin metode încă necunoscute, să se urce la volanul unei autospeciale, la care avea chiar şi cheile şi chiar a pornit-o.

„Bombardierul”, arestat

Tânărul care a apărut la volanul unei autospeciale de poliţie într-un clip video pe TikTok a fost reţinut sâmbătă seara, pentru 24 de ore, de poliţiştii braşoveni, a informat IPJ Braşov.

Poliţiştii braşoveni au stabilit că acesta are 19 ani şi este din judeţul Ilfov .Autospeciala de poliţie în care se afla tânărul, care nu este poliţist, aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar filmarea a fost realizată miercuri seara.

Tânărul în cauză apare pe TikTok într-un clip de câteva zeci de secunde, în care, aflat la volanul unei maşini de Poliţie, merge „într-o intervenţie” şi „verifică” alţi tineri care ar fi perturbat ordinea şi liniştea publică.

Poliţiştii, trimişi în patrulare pe jos?

Ceea ce ar fi şi mai grav e că poliţistul nu poate să aibă grijă de autospecială şi poate să aibă în maşină, la un moment dat, probe, acte, documente secrete sau altceva.

Dacă eu aş fi ministru Bode, scurt şi cuprinzător, o lună de zile toată Poliţia Română patrulare pe jos, mai puţin intervenţiile la 112. Aşa nu se mai poate!„, a explicat Iulian Surugiu, lider de sindicat al poliţiştilor, pentru postul Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
1.155 afisari

4 COMENTARII

  1. Supergreu de aflat cum a ajuns ”panarama” la volanul masinii politiei… Pai, in temeiul unei lungi si fructuase prietenii, sau pentru o suma motivanta, de ce sa nu dai cheile baragladinei, ca doar nu e masina ta ??? Inca odata, traiasca prietenia politisto-interlopa.

  2. Eu cred că dacă s-ar face schimb de locuri ăstea ar face ordine mai bună că actualii polițiști .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger