AcasăNewsȘobolani pe holurile Academiei de Poliție. Sindicatul Europol reclamă întreaga situație: Toalete...

Șobolani pe holurile Academiei de Poliție. Sindicatul Europol reclamă întreaga situație: Toalete nefuncționale, „iar despre apă caldă nici nu poate fi vorba”

(sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol)

În ce condiții sunt cazați viitorii polițiști, și anume studenții Academiei de Poliție? Nu dintre cele mai bune, din câte reiese dintr-o serie de dezvăluiri recente ale sindicaliștilor de la Europol.

Sindicatul Europol a postat, luni seară, mai multe imagini cu condiţiile de cazare de la Academia de Poliţie. Reprezentanții Sindicatului susţin că viitorii polițiști stau câte 16 într-o cameră, nu au apă caldă, iar multe dintre toalete sunt nefuncţionale.

Bine ați venit în Academia de Poliție….Acesta este rezultatul managementului performant din ultimii ani ce a fost promovat la nivelul unei instituții care ar trebui să reprezinte „startul unei noi etape din cariera fiecărui viitor polițist” – ca să-l cităm în acest sens pe ministrul Lucian Bode”, scriu reprezentanții Sindicatului Europol, într-un mesaj transmis luni seară, 24 octombrie, pe pagina de Facebook.

Sindicaliștii reclamă condiții de cazare „mult mai proaste decât în orice penitenciar din țară”

Postarea vine „la pachet” cu câteva fotografii din incintă. Și cu săgeți îndreptate către ministrul de Interne, liberalul Lucian Bode. „Astăzi, viitorii polițiști sunt nevoiți să stea câte 16 într-o cameră, nu au loc unde să-și poată realiza igiena personală, toaletele sunt nefuncționale într-o proporție covârșitoare, iar despre apă caldă nici nu poate fi vorba.

Oare secretarul de stat Raed Arafat ce părere are despre normele de securitate la incendiu? Cât de siguri sunt studenții în acele dormitoare supraaglomerate dacă s-ar produce un scurt circuit la o priză?

De pe bancheta din spate, de unde conduce Bode MAI-ul, a uitat să le spună viitorilor noștri colegi că în contextul obiectivului de aderare la spațiul Schengen vor fi cazați pe perioada studiilor în condiții mult mai proaste decât în orice penitenciar din țară”, mai scriu sindicaliștii Europol.

 

Imagini cu tocurile unei uși dintr-o toaletă de la Academia de Poliție

Aceeași sursă face publice imagini dintr-o toaletă din cadrul Academiei de Poliție, cu tocuri de ușă rupte și ce par foarte vechi. „Nu e o clădire părăsită și nici o toaletă publică, ci este toaleta din cadrul Academiei de Poliție.

Tocurile de la ușă sunt vizibil rupte și roase probabil de șobolanii care se plimbă liberi pe holurile instituției”, sunt concluziile ce însoțesc scurtul clip.

Șobolan surprins alergând pe hol

(sursa foto: captură video Sindicatul Europol/Facebook)

Totodată, sunt prezentate și imagini cu un șobolan care aleargă pe holurile căminului, pe care se aflau și bocanci așezați în fața ușilor.

„De veghe cu șobolanii la Academia de Poliție Condițiile insalubre în care studenții stau timp de 3 ani de zile au dus la apariția șobolanilor pe holurile instituției”, menționează sursa citată.

 

author avatar
Andrei Coman
542 afisari

10 COMENTARII

  1. Normal că sunt șobolani. Doar șobolani bipezi să fie? Să fie și șobolani patrupezi.

    • ZIARE.COM VA PLATESC BINE DACA LINGETI IN CUUR PROFUND CLASA POLITICA SI GENERALUL PLAGIATOR SI MAI ALES SALAMUL DE SIBIU AVETI SALARIUL DUBLAT

      ZIARE COM CAUTA JURNALISTI CE AU EXPERIENTA IN PUPATUL IN COOR SI LINSUL LA POPONETZ
      SALARII AVANTAJOASE PENTRU CEI CE STIU SA SCRIE FARA GRESELI DE ORTOGRAFIE SI BUNI IN COPIATUL DE PE INTERNET

      CONTACTATI REDACTIA EXCREMENTELOR ZIARE.COM

      URGENT

  2. Totul ține de om. Cei care sunt acolo directori, administratori și agenți de curățenie nu își fac datoria la muncă. Șobolanii sunt vectorii unor boli periculoase și transmisibile. Cui îi pasă? Sanepidul mai face controale?

  3. jegosii care scapa cu diploma (pentru ca suporta)
    sint trimisi la post.
    -tipic:
    baietzei si fetite,
    maxim 1,60 metri, 35 de kile cu pistol cu tot,
    scoala de rebuturi!)

  4. Daca era o scoala posticeala de politie puneau mana si isi faceau curat ,,iar sobolanii nu aveau ce manca !.
    DIN ACEA ” ACADEMIE ” IES CACADEMICIENI ! ,cum sa dea ei cu matura ?,priviti ce dezordine ce jeg !.
    Vreti politisti adevarati ?,la munca cu ei !, instructia incepe de la matura si spalat closetul !,iar atunci n-o sa mai planga .
    Si mai terminati cu exagerarile in Romania nu-i decat o ACADEMIE !,pentru invatamant superior sunt Institute,Universitati , Facultati .
    CREDETI CA DACA-I SPUNETI ACADEMIE DE POLITIE VOR IESI MAI DESTEPTI ?,SAU VA PLAC GOGOSILE !

  5. Sunt sobolanii lui Clocotilde in sectoru’ 1.
    Daca ar strange gunoiul nu s-ar mai plimba fara frica pe holuri.
    Sau de vina sunt cetatenii din sectorul 1 care nu pun mana pe matura ?

  6. Mai puturosilor!
    Mai iesiti si voi mai faceti sectoare si plantoane pana la eliberare mai scoateti pistolul 🔫 din dotare Carpati si trageti in rozatoare ce cu emizeria aia in unitate la voi?
    Gata repede la selfi cu rozatoarea 🤳… telefonu ala va luat mintile de tot.

  7. Ce e mizeria aia? Majoru avea o vorba. Ma eu cand intru la voi in camera vreau sa mi sa scoale ma. Si ne intrebam cum? Zicea, vreau sa fie pisda ma pisda peste tot!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger