AcasăNewsȘobolan filmat ”în vizită” într-o patiserie. Unde au fost surprinse imaginile -...

Șobolan filmat ”în vizită” într-o patiserie. Unde au fost surprinse imaginile – VIDEO

(sursa foto: antena3.ro)

În drum spre muncă sau către casă, nu sunt puțini cei care își mai potolesc foamea cu un covrig sau un pateu.

De unde în mod normal ar trebui să mănânce doar oamenii, din păcate, s-a strecurat, nestringherit, un șobolan. Imaginile surprinse într-o patiserie din Ploiești sunt destul de greu de privit.

E vorba despre o înregistrare făcută într-o patiserie din Piața Aurora Vest, potrivit observatorulph.ro. Din care se poate vedea, rozătoarea și-a făcut loc pe un raft dintr-un rastel, unde, cel mai probabil, găsise ceva suficient de bun de mâncare cât să zăbovească ceva.

”Nepoțica mea i-a văzut și ne-a chemat să-i filmăm. De acolo cumpăram zilnic produse de patiserie. Am trimis imaginile și la DSP Prahova” a precizat persoana care a trimis imaginile redacției publicației locale amintite.

Tânăr mușcat de un șobolan, în centrul Capitalei

Din păcate, această situație readuce în atenție problema rozătoarelor, semnalată și în Capitală. Săptămânile trecute, un tânăr a mers la un spital din Capitală, la Matei Balș mai exact, după ce a fost mușcat de un șobolan.

S-a întâmplat în centrul Bucureștilor, după ce bărbatul ieșise să ridice o comandă de mâncare adusă de un curier. La un moment dat, s-a trezit mușcat de un deget de la picior de o astfel de rozătoare – VEZI AICI.

369 afisari

2 COMENTARII

  1. E sleit de foame saracul atat Armand cat si Plicusor, aduce sobolanul la delincventa si furt din simigerii daca nu le ofera hrana si conditii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger