AcasăNewsȘoarece filmat în secția de pediatrie a unui spital din Sălaj. Se...

Șoarece filmat în secția de pediatrie a unui spital din Sălaj. Se plimba nestingherit pe rafturile cu mâncare și medicamente – VIDEO

soareceȘoarece filmat în secția de pediatrie a unui spital din Sălaj. Se plimba nestingherit pe rafturile cu mâncare și medicamente - VIDEO

Imagini șocante au fost filmate într-un salon de la Spitalul Orășenesc Șimleu Silvaniei din județul Sălaj.

Un șoarece a fost filmat în timp ce se plimbă nestingherit pe noptiera aflată exact lângă patul unui pacient. Imaginile au fost postate în mediul online, acolo unde s-a creat o adevărată revoltă.

Șoarecele ar fi ajuns în saloane din subsolul unității

În imagini se vede cum șoarecele se plimba exact în locurile unde pacienții își țin mâncarea și medicamentele. Apoi se sperie și se întoarce de unde a venit.

Conducerea spitalului dă vina pe niște lucrări care s-au făcut la subsolul unității medicale, de unde ar fi migrat șoarecele către saloane. Mai mult, din declarația managerului unității medicale, reiese că ar fi vorba de mai multe rozătoare.

„Șoarecii au urcat pe lângă țevile care s-au schimbat și pe lângă care au rămas goluri. S-au umplut locurile pe lângă țevi, atât cât s-a putut, cu spumă, s-au făcut izolări acolo unde s-a putut și să sperăm că nu o să avem surprize de acest gen. Sunt montate în tot spitalul capcane compatibile cu activitatea spitalicească”, a declarat managerul spitalului.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din județ au început o anchetă acolo abia luni, 14 noiembrie, cu toate că întâmplarea s-ar fi petrecut săptămâna trecută.

author avatar
Andreea Vlad
97 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cica soareci prin spitale erau si pe timpul comunismului deci , nimic nou

    Ati ajuns de unde ati plecat , sau mai rau

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger