AcasăNewsSoacra ministrului Daniel Constantin, urmarita penal de DNA

Soacra ministrului Daniel Constantin, urmarita penal de DNA

Soacra ministrului Daniel Constantin, fost consilier superior la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Arges, si un fost inspector principal din aceeasi institutie sunt vizati intr-un dosar al Directiei Nationale Anticoruptie de luare de mita si fals intelectual.

Procurorii DNA Pitesti au inceput urmarirea penala fata de Catalin Ionel Stoica, fost inspector principal in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Arges. Stoica este suspectat de luare de mita, fals intelectual in forma continuata (trei acte materiale), uz de fals si participatie improprie la abuz in serviciu contra intereselor publice, potrivit unui comunicat de presa emis de DNA.

Alaturi de acesta este cercetata, pentru luare de mita si fals intelectual in forma continuata (doua acte materiale), soacra lui Daniel Constantin, Maria Pop, care la la acea vreme era consilier superior in cadrul AJFP Arges.

Potrivit anchetatorilor, suspectii Pop si Stoica, in cursul lunii august 2013, la un control fiscal efectuat la o persoana fizica autorizata, au primit 500 de lei pentru a nu dispune masurile legale ce se impuneau, ca urmare a aspectelor constatate.

DNA mai precizeaza ca in acest dosar sunt urmarite penale si alte persoane.

author avatar
Andra Nesu
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger