AcasăNewsSnowman from Dubai. Emiratul arab, acoperit de zapada

Snowman from Dubai. Emiratul arab, acoperit de zapada

Ati auzit de Primavara araba? Sigur ca ati auzit, sunt destui cu scaun la cap care considera ca de la ea s-a declansat toata nebunia cu ISIS, exodul refugiatilor si avalansa de atentate teroriste. Bine, nu la sintagma simbolistica doream noi sa ne referim, ci la anotimpul primavara, combinat cu zona geografica respectiva. Primaverile arabe exista. Foarte rar, insa, avem parte si de ierni arabe.

Viscolele puternice au lovit in ultimele zile Golful Persic, cu precadere Emiratele Arabe Unite, stratul de zapada ajungand aici la 10 cm. Dupa temperaturile toride, obisnuite regiunii, locuitorii emiratului Dubai s-au trezit cu valente de -3 grade Celsius, minima inregistrandu-se in regiunea muntoasa Ras al-Khaimah.

Asa se face ca un om de zapada, facut pe varf de munte si echipat cu accesorii din portul traditional arab, a facut furori printre internauti, atragand atentia utilizatorilor pe Twitter. La fel si pozele cu localnicii iesiti la sanius. Apropo, daca plecati in vacanta in Dubai, luati-va si schiurile!

author avatar
Mihai Koblenko
852 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger