AcasăNewsSnoop Dogg i-a lasat pe romani cu ochii-n soare

Snoop Dogg i-a lasat pe romani cu ochii-n soare

Fanii au ramas cu buza umflata, intalnirea se amana in 2019

Rapperul american a anulat concertul din Bucuresti, cu doua zile inaintea evenimentului DJ Snoopadelic, pe care il avea programat pentru 29 august, la Arenele Romane. Show-ul va fi inlocuit „din motive independente” de organizatori – cu un concert aniversar live pe care Snoop Dogg il va sustine anul viitor in Capitala.

Fanii au ramas cu buza umflata, intalnirea se amana in 2019

„Din motive independente de noi, mult asteptata intalnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amanata pentru anul urmator. Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu noua data, locatia ramanand aceeasi – Arenele Romane. Pretul biletelor pentru noul eveniment va fi 335 de lei”. In 2019, Snoop Dogg va prezenta la Bucuresti „Concert Aniversar Live 100% – 25 de ani Snoop Dogg”, se arata in comunicatul  Phoenix Entertainment, organizatorul evenimentului. Cei care au cumparat bilete pentru show-ul Snoopadelic (DJ set) le pot pastra pentru concertul live, fara sa fie nevoie de plata unei diferente. Cei care doresc sa returneze aceste bilete o vor putea face direct la agentiile de unde au fost achizitionate, incepand cu 10 septembrie.

author avatar
Andrei Coman
183 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai cand a auzit saracu cat are de mers pana la satul Bogata si nu Bogota sa traga o linie a zis :Fuck I dont pass Atlantic free.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger