AcasăNews"SMURD-ul autostrazii", pe A2. S-au dres dalele de beton efectate de caldura...

„SMURD-ul autostrazii”, pe A2. S-au dres dalele de beton efectate de caldura (VIDEO)

Temperaturile ridicate de luni de la pranz au generat probleme pe Autostrada Soarelui si au adus in zona, de urgenta, lucratorii care sa repare carosabilul.

Doua dale de beton s-au ridicat, din cauza caldurii. S-a intamplat la kilometrul 13+100 de metri, pe prima banda de pe sensul de mers catre litoral al A2 Bucuresti – Constanta. Drept urmare, pentru a evita orice risc la adresa participantilor la trafic, s-a decis restrictionarea circulatiei in zona si trimiterea unei echipe de muncitori.

S-au facut reparatiile pe bucata pe care au aparut problemele de pe Autostrada Soarelui, iar dinspre Compania de Autostrazi s-a anuntat ca traficul rutier in zona s-a reluat in conditii normale, „dupa ce echipele CNAIR (SMURD-ul autostrazii) au intervenit rapid si au rezolvat problema dilatarii unor dale de beton in zona unui rost de dilatatie”.


author avatar
Cristina Stefan
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger