AcasăNewsSMURD ii acorda ingrijiri lui Catrinel Dumitrescu, dupa aflarea vestii decesului lui...

SMURD ii acorda ingrijiri lui Catrinel Dumitrescu, dupa aflarea vestii decesului lui Emil Hossu

Medicii de la SMURD ii acorda ingrijri medicale sotiei lui Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, afectata dupa aflarea vestii decesului actorului.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat, ca medicii ii acorda ingrijri lui Catrinel Dumitrescu, mai mult ca suport psihic si moral. „Nu este vorba de o suferinta grava a doamnei Hossu, ci mai mult de suport psihic si moral dupa aflarea vestii decesului lui Emil Hossu”, a spus Oprita.

Acesta a subliniat ca nu se pune problema transportarii la spital a actritei Catrinel Dumitrescu. Actorul Emil Hossu a decedat, miercuri seara, la Teatrul Nottara, medicii SMURD neputand sa-l resusciteze dupa intrarea in stop cardio-respirator.

Echipajul SMURD a fost solicitat la Teatrul Nottara din Bucuresti in jurul orei 18.30. Medicii l-au gasit pe actor in stop cardio-respirator si au inceput manevrele de resuscitare, care au durat 40 de minute, conform protocolului medical, a spus Oprita.

Decesul a fost declarat la 19.13.

A murit inainte de spectacol

Emil Hossu trebuia sa joace in aceasta seara in spectacolul „Aniversarea”, in regia lui Vlad Massaci, programat de la ora 19.30, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara.  In urma decesului actorului Emil Hossu, atat spectacolul „Aniversarea”, cat si spectacolul „Fii cuminte, Cristofor!” (care trebuia sa se joace de la ora 19.30, la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara) au fost anulate. In prezent, reprezentantii Teatrului Nottara discuta cu spectatorii care aveau bilete la cele doua spectacole, au declarat  reprezentanti ai institutiei.

Emil Hossu, care a murit la varsta de 70 de ani, a fost actor la Teatrul Nottara din Bucuresti si a jucat in numeroase filme, printre care „Toamna bobocilor”, „Iarna bobocilor”, Accident”, „Cel mai iubit dintre pamanteni” si „Balanta”.

author avatar
Ciprian Purice
2.605 afisari

5 COMENTARII

  1. Doamne,nu ne mai lua actorii,
    Ca si-asa suntem saraci,
    Ia-ne Doamne dictatorii,
    Lasa-i ,te rog,pe cei dragi!

    Ei ne-au alinat durerea,
    La necaz si suferinti,
    Rogute pe tine Doamne,
    Sa-i asezi printre cei sfinti.

    …Si-ai plecat si tu Emile!
    Ne-ai lasat in voia sortii,
    Nu demult ai dat salutul,
    Pietii Univrsitatii.

    Printre miile de stele,
    Asezate-n loc de cinste,
    S-a mai dus o stea iubita,
    Si-au ramas salile triste.

    Si natura e mai trista,
    Plinge cu nameti cit cerul
    Lacrimi viscoleste-n inimi,
    A ramas sarac foaierul.

    Tu te-ai dus,noi am ramas!
    Printre ciocoi si lichele,
    Dormi in pace,actor drag,
    Printre miile de stele.

    • Iti multumesc „pavluka”pentru acest epitaf! Emil Hossu a fost actorul meu preferat. Astazi este o zi trista pentru mine si pentru cei care l-au apreciat ca actor si l-au iubit ca om. Sincere condoleante familiei indurerate.

  2. A mai plecat dintre noi o somitate a Teatrului si Filmului Romanesc! Mult prea devreme! PACAT! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si condoleante familiei indurerate!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger