AcasăNewsUPDATE: Masina pe care o conducea Smiley a fost proiectata intr-un pom...

UPDATE: Masina pe care o conducea Smiley a fost proiectata intr-un pom si s-a facut praf – VIDEO

(foto: realitatea)

UPDATE: Accidentul s-a petrecut in comuna Pantelimon, judetul Ilfov, autoturismul condus de Smiley ciocnindu-se cu o alta masina.

(foto: realitatea)

„Am vrut sa schimb banda de mers, cel care era pe banda pe care vroiam sa intru se intorcea pe scuar sau se oprise definitiv, am incercat sa il evit, am tras dreapta, l-am luat un pic cu coltul masinii si m-a proiectat direct in pom. M-am speriat un pic. Sunt bine sanatos, lucru pe care nu-l pot spune si despre masina. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav”, a povestit Smiley.

Artistul recunoaste ca a fost un moment de neatentie si ca nu a mai avut timp sa reactioneze. Smiley a precizat ca are asigurare la masina si ca spera sa nu mai aiba parte de asemenea experiente: „Este primul meu accident”. Din ceea ce spune cantaretul, se pare ca si celalalt sofer este bine. „A zis ca nu ii vine sa creada, tocmai Smiley sa il loveasca”, spune juratul de la Vocea Romaniei, zambind.

„Sunt bine, pana cand o sa realizez prin ce am trecut si o sa imi dau seama ca am fost norocos”, a mai spus Smile.

Juratul de la emisiunea Vocea Romaniei, Smiley,  a fost implicat intr-un eveniment rutier. Din primele cercetari se pare ca autoturismul condus de artist a intrat in coleziune cu un alt autovehicul.

(foto: facebook)

Se pare ca vinovat de accident se face chiar cantaretul, care nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de masina in spatele careia circula. La fata locului s-a prezentat si un echipaj de politie, cazul neputand fi solutionat doar prin constatare amiabila. Pentru ca este vorba despre o incalcare a legislatie rutiere, persoana care va fi gasita vinovata va fi sanctionata conform legii cu puncte de penalizare si amenda.

Din fericire nici o persoana nu a fost ranita. Urmeaza ca dupa ce se termina cercetarile sa se stabileasca exact cine se face vinovat de accident.

VEZI VIDEO AICI

 

 

 

author avatar
Alina Costache
1.419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger