AcasăNewsSmiley a ramas fara Mertan

Smiley a ramas fara Mertan

Smiley a ramas fara bolidul sau, pentru cel putin 90 de zile

Cantaretul Smiley pare sa fie urmarit de ghinioane in ultima perioada. Dupa ce, zilele trecute, i-a fost suspendat permisul de conducere pe 90 de zile, reprezentantii Mercedes au hotarat sa-l lase si fara masina, pentru cel putin aceeasi perioada.

Smiley a ramas fara bolidul sau, pentru cel putin 90 de zile

Imprudenta de care a dat dovada, zilele trecute, atunci cand a depasit pe linie continua, l-a costat scump pe Smiley. Prezenti la datorie, agentii rutieri au intervenit si i-au taxat greseala artistului, mai ales ca acesta conducea cu o viteza destul de mare. Degeaba a incercat Smiley sa se scuze in fata oamenilor legii, spunandu-le ca se grabea sa ajunga la un concert, in Craiova, ca patrula de politie a decis sa-l sanctioneze.

Agentii rutieri au hotarat sa-i suspende artistului carnetul de conducere pe o perioada de 90 de zile. Necazurile cantaretului nu s-au oprit insa aici, caci reprezentantii Mercedes nu s-au lasat nici ei mai prejos si i-au luat GLK-ul artistului, pentru cel putin aceeasi perioada. Reamintim ca, anul trecut, Smiley a incheiat un contract cu firma germana de automobile pentru a deveni imaginea brandului, avand la dispozitie un Mercedes GLK.

author avatar
Cristiana Ivan
1.307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger