AcasăNewsSLUJBA de pomenire pentru mortii care s-au intors acasa, dupa tragedia de...

SLUJBA de pomenire pentru mortii care s-au intors acasa, dupa tragedia de la Muntenegru

Durere fara margini! Trupurile neinsufletetile ale romanilor care au murit in tragicul accident de autocar de la Muntenegru s-au intors in Romania, marti seara.

Avionul MApN cu sicriele celor care si-au pierdut viata a sosit in jurul orei 21.50, la Baza Militara 90 Otopeni, loc unde a fost prezent si premierul Victor Ponta care a asistat la slujba de pomenire ofictata de cinci preoti.

Imaginile filmate de repoterii de la fata locului nu pot fi descrise in cuvinte. Oamenii care au plecat in vacanta si s-au intors in sicriele invelite in folii de plastic, au fost purtati pe umeri de militari. Sicriele au fost asezate, rand pe rand, pe catafalcuri. Dupa aceea, cinci preoti, condusi de Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul a oficiat slujba de pomenirea celor care si-au pierdut viata departe de cei dragi.

Cu o mare durere in suflet alimentata si de faptul ca nimeni nu stia in care sicriu se afla persoana pe care o plangea, rudele au asistat la ceremonia de la Baza Militara. Dupa slujba, sicriele au fost transportata la IML pentru a se putea identifica identitatea celor 18 romani morti la Muntenegru, arata Romania TV.

author avatar
Anca Murgoci
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger