AcasăNewsSloganul lui Flutur pentru Suceava este: "Da! Se simte diferenta"

Sloganul lui Flutur pentru Suceava este: „Da! Se simte diferenta”

Gheorghe Flutur

Liderii PDL Suceava au prezentat sloganul folosit de formatiune pentru campania electorala la nivel local, despre care Gheorghe Flutur spune ca este clar si reprezinta o constatare: „Da! se simte diferenta”.

Gheorghe Flutur

„Stiu ca multi dintre cei care au fost plecati o vreme din judet sau dintre vizitatorii care vin mai rar la Suceava si pot avea, astfel, o pespectiva obiectiva asupra schimbarilor din ultimii ani, chiar raspund, atunci cand ii intrebam cum li se par lucrurile pe la noi, cu ideea din sloganul lui Gheorghe Flutur, Da, la voi chiar se simte diferenta. Din stagnare, cenusiu, tern, locul unde nu se intampla nimic, ca sa-l parafrazez pe Sadoveanu, Suceava a devenit locul unde se intampla toate, de-a ajuns o doamna din turism, de pe la malul marii, sa spuna cu obida si invidie: Ne intrebam cu totii ce-o fi in Bucovina de vin atat de multi turisti? Pai, se intampla proiecte, se intampla atragere de bani europeni, se intampla oameni harnici si ospitalieri, se intampla idei bune si perseverenta de a le pune in practica, se intampla Gheorghe Flutur. Asta se intampla. Asadar, sloganul indeplineste principala conditie pe care trebuie s-o indeplineasca un slogan: sa fie adevarat. Chiar se simte diferenta, si fata de ce-a fost inainte in Suceava, si fata de ce este prin alte parti. Cat despre diferenta de calitate umana si anvergura fata de contracandidatii care ravnesc sa-i ia locul la Consiliul Judetean lui Gheorghe Flutur, dar nu pot sa-i faca si munca, ei, aici chiar ca se simte diferenta. Stim deja ca sucevenii pot sa o aprecieze corect si se va vedea acest lucru peste doar o luna, la vot”, a explicat deputatul Ioan Balan, seful de campanie a PDL Suceava.

Totodata, el a spus ca sloganul electoral al primarului in functie, Ion Lungu, pentru cel de-al treilea mandat este: „Suceava merge inainte!”.  „Imaginati-va orasul ca pe un tren, plecat in directia buna. Ion Lungu este ca o locomotiva care uneori trage, alteori trebuie sa impinga inainte lucrurile, dar traiectoria e vizibila: Suceava merge inainte, cu aceeasi echipa care a aratat ca se poate face o diferenta”, a precizat Balan.

author avatar
Ciprian Purice
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger