AcasăNewsSky News dezvaluie marea frauda electorala de la alegerile prezidentiale din Rusia

Sky News dezvaluie marea frauda electorala de la alegerile prezidentiale din Rusia

Vladimir Putin

O ancheta realizata de postul britanic de televiziune Sky News a dezvaluit ca mii de angajati din sistemul public vor primi bani daca vor vota de mai multe ori in favoarea lui Vladimir Putin, in scrutinul prezidential de duminica.

Vladimir Putin

Potrivit unui angajat care a dorit sa ramana anonim, au fost date ordine „de la nivel inalt” pentru ca 25 la suta din cei 200.000 de angajati din sectorul public din Moscova sa voteze de cinci ori in scrutinul prezidential. In schimb, ei vor primi cate 230 de euro.

Opozitia rusa sustine ca este pregatita sa demonstreze ca alegerile vor fi fraudate.

„In conditiile in care vor exista cativa observatori in fiecare sectie de votare din Moscova, a devenit clar ca vechile scheme de fraudare nu vor putea fi aplicate. Insa acum vor fi folosite mai multe persoane, impartite in echipe de cate cinci”, explica sursa citata.

author avatar
Ciprian Purice
166 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nici nu au avut loc alegerile in Rusia si oculta financiara sionista declara ca au fost deja fraudate.Asa este daca acest candidat obraznic nu a instrainat economia tarii asa cum a facut dementul bashescu, din cauza asta Putin este atacat de oculta financiara mondiala, ce este mai rea decat mafia,mai ales ca se opune invaziei armate a Siriei(condusa tot de un obraznic ce isi cere inapoi teritoriile ocupate de Israel).De ce nu amintesc astia de fraudarea repetata a alegerilor de la noi, alegeri care se hotarasc in biroul amabasadorului usa de la Bucuresti, despre aceste marsavii cunosc prea multi ca sa nu priceapa si mamaligarii nostri,acum revoltati de hotiile descoperite.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger