AcasăNewsSituatie uluitoare la Zalau: Afacerist retinut. Este acuzat ca a cumparat un...

Situatie uluitoare la Zalau: Afacerist retinut. Este acuzat ca a cumparat un copil!

Pare greu de crezut ca se poate intampla asa ceva, in Romania anului 2013, insa oamenii legii au constatat ca e vorba de un caz cat se poate de dureros si de real. Un om de afaceri din Iasi a ajuns pe mana politiei, dupa ce ar fi incercat sa cumpere un bebelus.

„Tranzactia” ar fi avut loc, recent, la Zalau, iar povestea ingrozitoare a ajuns in atentia autoritatilor dupa ce chiar mama copilasului de doar 10 luni a alertat politia, odata ce a observat ca micutul a disparut, potrivit Ziarul de Iasi. Tatal bebelusului, in schimb, nu ar fi fost strain de ce se intamplase cu pruncul, de vreme ce chiar el ar fi fost de acord sa il vanda pe cel mic unui om de afaceri din Iasi.

Acesta din urma ar fi primit copilul si l-ar fi tinut, pe parcursul noptii urmatoare intelegerii, intr-un hotel. Intre timp, oamenii legii au reusit sa dea de urma lor. Acuzat de trafic de minori, afaceristul iesean a fost retinut pentru 24 de ore. La randul sau, tatal bebelusului va raspunde in fata legii. Conform sursei citate, cei doi au fost prezentati instantei salajene, cu propunere de arestare preventiva.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger