AcasăNewsSituatie incredibila: Scoala din Ialomita, inchisa din cauza unui focar de PADUCHI!

Situatie incredibila: Scoala din Ialomita, inchisa din cauza unui focar de PADUCHI!

Conducerea unei scoli dintr-o comuna ialomiteana s-a vazut nevoita sa ia o masura radicala. Mai-marii unitatii de invatamant au trimis acasa, vineri, toti elevii, dar si profesorii, dupa ce la un simplu control au fost decoperite mai multe cazuri de copii cu paduchi.

Situatia incredibila pentru anul 2014 a fost intalnita in localitatea Ion Roata. Intreaga scoala a fost inchisa de urgenta pentru dezinfectare, iar cele cateva sute de elevi inscrisi la cursuri trimisi din clase catre case. Totul dupa ce, conform Romania Tv, a fost constatat un numar alarmant de mare de cazuri de pediculoza (paduchi-n.r) in randul elevilor.

Ca nu cumva sa se riste ca situatia sa scape de sub control, pana cand situatia va fi remediata, respectiv clasele curatate, iar fetele si baietii gasiti cu „musafiri” prin par scapati de situatia jenanta, ce provoaca, spun specialistii, mancarimi serioase la nivelul scalpului – nici cadrele didactice si nici scolarii nu vor reveni in salile de studiu. Abia dupa ce se va stabili ca au scapat de pericolul sa ajunga sa vada ca paduchii zburda in voie, copiii si profesorii vor relua cursurile, dupa orarul stabilit la inceputul semestrului in curs.

Sursa foto: bistriteanul.ro

926 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger