AcasăNewsSituație incredibilă pe litoral. Salvamar luat la rost de o turistă! „Copiii...

Situație incredibilă pe litoral. Salvamar luat la rost de o turistă! „Copiii mei înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată” – VIDEO

sursa foto: captură video Antena3

Sezonul estival se apropie de final, iar turiștii aflați pe litoralul românesc încearcă să profite pe cât de mult pot de bălăceala în apa mării. Doar că, sunt situații în care e arborat steagul roșu, semn că scăldatul nu e permis.

Pare-se că, deși în ultimele săptămâni au fost mai multe situații în care valurile au fost mari, sau curenții au tras în larg persoanele care s-au aventurat în apă, în condiții de risc, unii turiști nu prea vor să țină cont de faptul că salvamarii au rolul lor pe plajă. Și că atunci când intervin să-i oprească pe cei care vor să intre să se scalde când e arborat steagul roșu fac acest lucru în ideea de a-i proteja pe oameni de la un potențial pericol.

O turistă a părut mai mult decât deranjată de intervenția unui salvamar, în Eforie. I-a reproșat că ar fi țipat la copiii ei. Totul, în condițiile în care aceștia ar fi înotat, nesupravegheați, în mare în timp ce era arborat steagul roșu. Iar salvamarii le-ar fi spus copiilor să iasă din apă.

„Copiii mei sunt înotători de performanță”

Dialogul mai greu de imaginat a fost surprins în imagini, iar înregistrarea video a fost difuzată luni de Antena3.

„Vreau să știu cum îți permiți tu să urli la copii”, i se adresează femeia salvamarului. În zadar a părut să încerce bărbatul să-i explice situația. „I-ați lăsat nesupravegheați în apă. Le-am zis că nu au ce să caute nesupravegheați în apă, fără un adult”, i-a spus salvamarul. „Unde scrie? La care lege?” – a vrut să știe femeia.

„La care lege scrie că n-au voie copiii nesupravegheați în apă, pe steagul roșu? La legea salvamarului” – i-a răspuns bărbatul care lucrează ca salvamar.

Mai mult, acesta a sfătuit-o pe turistă să nu-și mai lase singuri copiii în apă.
„Copiii mei se scaldă cum vor! Copiii mei înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața asta. Copiii mei sunt înotători de performanță. Îi las pe răspunderea mea și știu ce fac, da?” – a mai spus femeia.

author avatar
Andrei Coman
1.130 afisari

58 COMENTARII

  1. Sindromul Hubris- noul sport national.
    Astia stiu mai bine orice,decat oricine.
    o tara fara scapare

    • Asta e educatia parintilor.
      Sa nu respecte legea, sa faca tot ce vor.
      Posibil, infractorii de maine.

  2. Puneți steaguri și panouri informative unde descrieți pericolul pentru fiecare nivel de avertizare. Cine știe să citească și vrea să citească, ok, cine nu, nu… în rest se ocupă selecția naturală de aceștia… mno…

  3. ,Copiii mei sunt înotători de performanță”
    Aaaaa…. Da? Sa o crezi tu , toanto! Cand vor lua 2-3 valuri in cap de nu or sa stie ce-i cu ei sa vezi cum se vor ineca asa inotatori cum crezi tu ca sunt , vaco!

    • Si care-i problema bai bombardierulue din clanul salvamarilor. Acum iei taxa de protectie si de la copii ca sa-i lasi in apa? Lasa-i sa se incece. Ce te fvte pe tine grija? Ai steagul rosu pus? PA ! Fiecare e pe cont propriu!

      • Cainele moare de grija stapanului si retardatul de grija altuia. Eu nu mor de grija, tu mori de a mea asa ca retardarea e a ta.

        • „ce spuneai de retardare ?”
          ca o ai daca te legi de ortografie (inutila in mileniul asta) cand n-ai argumente
          „dă din mâini !” dau si din picioare – asa se inoata
          Dispari tu bai prostule care te fvte grija de noi astia care stim putem si vrem sa inotam fara taxa de intrare in mare.

        • io vad cu tu iti bati deci tu esti prostul. ca si salvamarii, iar prostii sunt periculosi! nu se stie ce urmariti voi cu salvarea asta fortata dar daca inistati atat de tare sigur e ceva rau ca si internarea cu forta respectiv vaccinarea pentru covid si multe alte lucruri. Deja am inceput sa am dubii cu privire la centurile de siguranta. Cica alea is bune doar pana la 30-40 km/h , peste iti rupe coloana. Si cum vitezele se aduna ….

  4. Daca unii vor sa se sinucida, de ce nu le satisfacem doleanta ??? De ce tinem neaparat sa le prelungim viata cand ei, nu si nu …

  5. se exagereaza asa cum se exagereaza peste tot , este tendinta de a pune restrictii peste tot , atunci pentru ce sint platiti salvamarii daca nu ai voie sa intri in apa . inteleg sa nu depasesti o geamandura nu sa interzici sa intre lumea in apa . cei care s-au inecat poate erau cardiaci , poate aveau boli etc pentru asta tii zeci de mii de oameni sa se uite de pe uscat la mare ? prostie …

    • Da.Sa i lase in apa .Si daca striga dupa ajutor se duce maica- sa ca e raspunderea ei.
      Alo, protectia copilului?

  6. Ce va.ca pro.asta! Dupa care o sa dea vina pe salvamari ca i-au murit copii! Proa.sta dreq

    • Esti tu un mare bou tampit! Daca steagu rosu e sus, rapsunderea salvamarilor inceteaza. Daca -i mor copiii e raspunderea ei sau a copilului dc are buletin !

        • cand esti prost si n-ai argumente te legi de ortografie chiar daca esti in 2023 si folosesti un computer ca masina de scris.
          Bagati la cap si tu si aialalti care insista sa ne sa salveze in mod nesolicitat : Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti!
          Aviz amatorilor securistomarxisti!

        • ha ha ha
          o dai cu marxismul acum, tristule ?
          și securismul ?
          cine n-are argumente ,,,

        • securismul care vrea sa controleze totul si marxismul care vrea sa salveze omul impotriva vointei lui sunt argumente, ortografia nu.
          stai cuminte in banca ta, nu-i mai salva pe aia care vor sa riste si discutia inceteaz daca nu ti-o iei legal ca aia care tre sa-i plateasca 10 000 de euro de caciula avocatului salvat cu forta sau ilegal ca aia care au luat bataie. e simplu si deloc complicat – nu salvati inotatorii ca altfel vin cu clanul peste voi salvatorii.

        • ha ha ha
          o tot dai cu securismul , tristule ….
          hai, mai bagă și marxism, asta știi, asta cînți.
          și clanuri, la refren.

        • am bagat invata sa citesti analfabetule. si cu judecatori procurori avocati, despagubiri violente poate cine stie chiar revolutie armata.
          nu stiu de ce insisti cu salvamarii dar clar e ceva foarte rau asa trebuie sa fiu gata sa ma lupt pana la ultima picatura de sange si pe toate caile cu astia care vor sa ma salveze fortat

        • bou’ bălții, analfabetă e mă-ta.
          invata tu sa citesti , vita !
          n-am spus nimic de salvamari, esti tu redus si/sau nu stii citi.
          siktir, jigodie !

        • Aha! te-am atins la micul tau orgoliu. Dupa ce ca esti prost te mai si oftici. Explicabil. Pentru ca esti analfabet si prost de puti mi-ai cerut sa mai bag cu marxism desi era deja bagat. Las-o pe mama, zi-mi mie in fata daca esti barbat si ai sange in pix! Nu devia ca o 3.14zda. Uite vezi eu nu ma iau de ma-ta chiar dmerita la ce prost a fatat! Siktir si tie puiule cu spuma de valuri alea in care intram noi la palja spre turbarea ta si salavamarilor! Si din care nu ne lasam salvati.

  7. Inainte sa am raporturi sexuale cu tatal meu si sa se desparta de mama de fiecare dată când stateam cu ochiul lipit de gaura cheii și salivam la ce ritual de împerechere imi ofera tata calare pe mama, doar, doar își va da seama si ma invita sa dau buzna peste ei și să mă aibă imediat și total la cat de fierbinte eram in acele clipe și cât de plin de dorința sunt! Tata se străduia mereu și inventa fel de fel de poziționări, ba scapa săpunul pe jos și se apleca si îl iau dar cu spatele spre ușă, expunând cat se poate de clar boasele lui uriase și bucile paroase, sau se săpunea insistent la penis simulând chiar fuutaiul, ori isi mângâia cu o mână penisul și cu cealaltă boasele! Toate astea le facea fix pt. mine, dar nu pot să rămân insensibil și mă excită groaznic chiar și când îmi imaginez că în sfârșit dărâma ușă aia nenorocita sa dau năvală si să mă fuuta, așa cum merit și cum aștept de atâta timp!
    Din păcate, abia dupa ce s-a despartit de mama am avut noroc, intr-o noapte, am zis ca fie ce o fi, mă voi strecura gol la el în pat si să vad atunci dacă mai poate să se rețină! Chiar nu mai puteam, eram tot extrem de excitat și nerăbdător să fac asta! E drept, am mai vrut să fac asta și în alte dați însă nu am avut curaj! Dupa ce am luat cateva guri de Noroc la pet, mi-am facut curaj!
    Seara a trecut cu bine, ceva banalitati schimbate drept conversație între doi indiferenți și nu a trecut mult timp până ne-am urat noapte buna și ne-am retras in dormitoare. Primul lucru a fost să iau cateva gaturi de bere și apoi încă una și încă una, așa că destul de repede eram ușor amețit și, daca tot eram fără chiloți mi-am inceput masturbarea. Deja simțeam dorința chiar și când mă atingeam doar, iar când am început să o pipăi din ce in ce mai insistent, am intrat într-o stare tot mai accentuată de excitație și devenisem nerăbdătoar să fac ceva in această direcție! Am mai tras o gură de bere și m-am ridicat din pat, am aruncat bluza de pe mine și, gol dar foarte fierbinte, am pornit către dormitorul lui. Ușa nu era închisă, așa că am intrat în liniște și pe întuneric m-am apropiat de pat. L-am auzit cum respiră ușor, cred că adormise de curând și, încet, cu grija, m-am strecurat sub cearceaful cu care era învelit. Surpriza a fost una colosala! TATA dormea gol goluț și o puula tare și bună mă aștepta la fel de nerăbdătoare ca și mine! Am înțeles imediat că se aștepta la asta și bucuros, doar e sânge din sângele meu am sărit pe el, l-am luat în brațe, l-am sărutat pe gura cu pofta nebună ce mă cuprinsese și mi-am potrivit bunăciunea aia de puula la fundulet. A intrat în forță la cat de umed eram acolo și mult doritul fuutai s-a dezlănțuit fara limite! M-a călărit o bucată de timp, apoi m-a tras sub el și a trecut la pompe serioase și la supt! Îmi venea să urlu de fericire pt ce se întâmplă și mă împingeam in puula de fiecare dată când se îndesa in mine. Mi-am ridicat picioarele să mi-o bage și mai adânc și am intrat într-o perfectă sincronizare cu el. Ne-am fuutut astfel mult timp și îi tot repetam: te iubesc, te iubesc, te vreau mult, loveste-ma in anusul meu fericit, fuute la maxim, dă-i puula, dă-i, așa! In fine a venit și binemeritatul jet de sperma cu care ne-am oprit și trântiți pe spate am răsuflat ușurați!

  8. Barbu Ghy. esti un nimeni in spatele unei tastaturi care n-are altceva mai bun de facut decat sa lanseze dejectii crezand ca intereseaza pe cineva frustrarile tale. Intr-o zi ti se va face rusine si sila de tine si vei regreta tot ce ai scris aici, singur-singurel, fara sa te arate nimeni cu degetul.

    • Hopa, se alarma hemoroidul din tine, duci lipsa de actiune. Nu-s toti stricati si defecti ca tine sa stii, dar stai potol ca iti gasesti anus pereche prin parcuri, e inCA CAld afara. Trebuie doar sa mai lasi tastatura si sa te duci la antrenamente ca nu iti strica decat cu-rul. Acum e momentul tau sa cuceresti binemeritatul handel. Doar asta iti doresti, rusinosule!

  9. Sa dea, care-i problema? Si o sa primeasca flit la bot. E steagul rosu ridicat? Pa, salvamarul nu mai are nicio obligatie. Cainele moare de grija stapanului si tembelii de grija altora. Oricum suspecta grija asta subita a statului pt binele cetatenilor. Pute a tactica covid. Ce vor sa acopere? Ca au palmat banii si aia in loc sa ia nisip din larg l-au luat de la mal si au facut gropi care determina formarea de cvrenti? Sau vor sa introduca taxa de protectie pentru intrarea in apa?

  10. Ar cam trebui schimbata legea salvamarilor ca atunci cand se ridica steagul rosu, sa plece linistiti acasa si fiecare sa faca ce doreste. In Grecia la steagul rosu, nu mai sta nici dracu pe plaja. Prostii sa invete pe pielea lor, daca vor sa experimenteze, altfel paguba’n ciuperci, oricum e plina tara de drojdia societatii.

  11. Putoarea asta cu creier stricati este kostea sugiuk ,o lepadatura Ei au distrus occidentul ,ei au adus lumea occidentala de ras si batjocura De asta va fac rusii fatalai si scarbe drogate Dute dracului si spanzurate satana Crapi dracului

    • ei lasa ca nici calmucii nu-s departe, atat ca la ei e altfel. Ai auzit de „dedovshchina”? Da-i o cautare pe catbox. Ce bu laneala posteaza diliul ala e nimic pe langa ce fac rusii in realitate.

  12. Acolo trebuie sa asculti de salvamar nu poti face fata curentilor chiar daca esti campion. Ca sa fentezi astfel de curenti iti trebuie alt tip de inot si anume inot subacvatic pt a te indeparta de curent si nu e nimeni pregatit pt. in conditiile in care un salvamar a murit in timp ce incerca sa salveze o viata in Eforie ND.
    Cel mai bine concesionezi plaja hotelurilor si sa obligi legal sa faca limitator de inot. Pui o bara cu plasa pana la apa sold si nu poti sa sari peste. Cand e calma apa limitatorul pana la piept si atat.Faci baie pe o plaja salbatica si te prinde jandarmul in larg amenda. Altfel nu poti convinge o astfel de mama care isi apara progeniturile impotriva naturii. Ea crede ca un copil e superman.

    • Ce mah? de cand trebuie sa ascult eu de un manelist analfabet and vine vorba de viata mea? BESI bai putoare de aici! Eu intru in apa cand vreau eu si IMI ASUM RASPUNDEREA pentru gestul meu. Daca crap, crap! E treba mea nu a statului. Nu iti cer sa vii dupa mine din contra , iti dau si cu ceva in cap daca o faci. Raspunderea legala a salvamarului inceteaza cand a arborat steagul rosu. Altfel se lasa cu procese batai si poate chiar omoruri.

  13. Alea oricum sunt bune si anti skijet si antimina si antimeduze antialge sau mai ales antirechini daca au ajuns in Grecia rechinasi pot ajunge si in MN… O plaja privata si respectabila oricum isi face perimetru.

  14. Ok, de ce insistati sa-i salvati pe oameni daca ei nu vor? Ce urmariti prin asta?

  15. Repet : De ce insistati sa-i salvati pe oameni daca ei nu vor? Ce urmariti prin asta? Si ami ales de ce atata zel?
    Nu mai bine aplicati voi legea in cazul soferilor drogati de exemplu? Sau a statiilor gpl care functioneaza fara autorizatie langa gradinite de copii si locuinte private?
    Alea omoara garantat. Valul doar cateodata si nu prin natura lui.

      • Cu neomarxistii mincinosi ca tine. Daca nu insista salvamarii sa salveze de ce nu lasa oamenii in pace ? Si tu de ce te to bagi in seama? Esti platit la postare? Du-te si ia drogatii de pe strada si din masini si inchide statiile neautorizate de gpl, nu te lua de oamenii care vor sa intre in mare PE RISCUL LOR!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger