AcasăNewsSituație incredibilă pe Centura Capitalei. Pasarelă pietonală, fără trepte, în mijlocul unei...

Situație incredibilă pe Centura Capitalei. Pasarelă pietonală, fără trepte, în mijlocul unei benzi de circulație / Unde duce – FOTO

pasarelaSituație incredibilă pe Centura Capitalei. Pasarelă pietonală, fără trepte, în mijlocul unei benzi de circulație / Unde duce - FOTO

Un proiect menit să îi ajute pe pietoni îi încurcă teribil pe șoferii care circulă pe centura de vest a Capitalei, unde autoritățile au montat o pasarelă pietonală.

Dar pentru a face loc stâlpului pasarelei, firma care s-a ocupat de proiect a montat-o pe șosea. Mai exact, acesta ocupă o bună din prima bandă.

Stâlpul pasarelei mănâncă din prima bandă

Pasarela ridicată pe Centura București a lăsat mai puțin loc de trecere pentru mașini, iar șoferii au pierdut jumătate de bandă, un real pericol, susțin aceștia.

„O tâmpenie, ca în România, foarte prost! Dimineața se face foarte mare aglomerație și trebuie să fii atent să nu intre alții în tine. Îți vine din partea cealaltă mașină, în partea aia mașină, unde să te duci?”, a declarat un șofer, potrivit digi24.ro.

Cu toate acestea, deocamdată, de o parte și de alta a drumului nu există trotuare. Ba mai mult, nici nu are scări pentru a te urca pe ea.

Pasarela a fost montată aproape de ieșirea pe Autostrada spre Pitești. Compania de drumuri știe de problemă, însă nu mai are pe cine trage la răspundere – firma care s-a ocupat de lucrare a dat faliment, așa că statul va repara problema pe proprii bani.

author avatar
Andreea Vlad
430 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce va mira ,si parcuri se fac in padure,la noi oamenii sunt de doua feluri:capabili si capabili de orice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger