AcasăNewsSituatie incredibila in luna aprilie: Trei vasluieni gasiti in soc hipotermic

Situatie incredibila in luna aprilie: Trei vasluieni gasiti in soc hipotermic

Schimbarea brusca a vremii si valul de frig si precipitatii anuntat pentru sfarsitul acestei saptamani i-au trimis direct la spital pe trei locuitori ai judetului Vaslui. Barbatii au fost gasiti inghetati, in plina strada.

La mijlocul lui aprilie, a doua luna de primavara calendaristica, termometrele au aratat cu pana la 10-15 grade mai putin fata de intervalul precedent. Racirea anuntata inca de zilele trecute de meteorologi a dus grave probleme unor vasluieni. Cei trei au fost cu atat mai chinuiti de valul de vreme rece, cu cat au indurat frigul in strada, fara sa ajunga sa se adaposteasca, potrivit Romania TV.

Cei trei barbati, unul dintre ei in varsta de 60 de ani, au reusit sa reziste, pana au primit ajutor. Oamenii au fost gasiti in soc hipotermic, insa, din fericire, medicii pe mana carora au ajuns au reusit sa ii stabilizeze, iar la aceasta ora, conform sursei citate, sunt in stare stabila.

Va amintim ca judetul Vaslui se afla, pana sambata dimineata, sub incidenta unui COD GALBEN de ploi. Meteorologii au anuntat ca, pe langa precipitatii, care, in zona montana se pot transforma in ninsori, se vor inregistra si temperaturi cu mult mai scazute fata de inceputul acestei saptamani.

Sursa foto: bucurestifm.ro

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger