AcasăNewsSituație incredibilă! Femeie acuzată că a păcălit un tânăr cu medicamente de...

Situație incredibilă! Femeie acuzată că a păcălit un tânăr cu medicamente de 60.000 euro! Polițiștii din Neamț au intrat pe fir

(sursa foto: facebook)

O femeie în vârstă de 44 de ani este cercetată sub acuzația de înșelăciune. Un bărbat ar fi fost „țepuit” cu o sumă uriașă, de circa 60.000 euro, bani pe care i-ar fi dat, timp de aproape doi ani, pe medicamente presupus a fi fost cumpărate din afara țării.

Cazul investigat de către oamenii legii a fost sesizat la poliția municipiului Roman în 6 iunie, anunță, marți, IPJ Neamț. La acea dată, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Roman, s-a plâns la poliție că a fost victima infracțiunii de înșelăciune.

Păgubit cu aproximativ 60.000 euro

„Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în perioada 2021-2023, o femeie în vârstă de 44 de ani, din Gâdinți, i-ar fi furnizat bărbatului de 33 de ani mai multe medicamente, despre care i-ar fi spus că au fost procurate din afara țării, pentru care bărbatul ar fi achitat suma de aproximativ 60.000 euro”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Neamț în 8 august.

În cursul zilei de luni, 7 august, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, la imobilele persoanei bănuite de comiterea faptei. Ocazie cu care oamenii legii au găsit mai multe comprimate. Mai exact, IPJ Neamț a precizat că „au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri și comprimate farmaceutice asemănătoare cu cele procurate victimei, comprimate ce ar face parte din grupa suplimentelor alimentare”.

Femeia de 44 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru înșelăciune.

297 afisari

2 COMENTARII

  1. 44, 33, 8-8 (opt august…)

    -pare ca chestia aia cu masoneria E REALA!

    (60’000 erau aia din decembrie ’89….)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger