AcasăNewsSituaţie halucinantă în Bucureşti: un burger gratis, mai important decât sănătatea! A...

Situaţie halucinantă în Bucureşti: un burger gratis, mai important decât sănătatea! A trebuit să-i despartă jandarmii (VIDEO)

fast-food-în-BucureștiSituaţie halucinantă în Bucureşti: un burger gratis, mai important decât protecţia anti-COVID! A trebuit să-i despartă jandarmii (VIDEO)

Foame mare sau mofturi? Sute de oameni au stat la coadă, luni, la deschiderea unui local fast-food din centrul Capitalei, pentru a prinde promoțiile anunțate.

Au intervenit şi jandarmii

Coada s-a format pe bulevardul Dacia, aproape de Piata Romană, la un restaurant fast-food care s-a deschis astăzi.

Tinerii s-au înghesuit după ce reprezentanții localului au anunțat că cei care vor veni vor primi gratis un burger. În afara burgerului gratis, celor aflați la coadă li s-a promis un concurs cu premii.

La fața locului au venit și jandarmii, care le-au transmis oamenilor să păstreze distanţa socială şi să respecte, în general, normele sanitare în vigoare.

Luni, au fost raportate 1313 cazuri noi de COVID-19

În ultimele 24 de ore, au fost raportate 1.313 cazuri noi de COVID-19, din 8.995 de teste efectuate, PCR și teste rapide. Alți 67 de români au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. La terapie intensivă sunt internați 971 de pacienți COVID.

Până astăzi, 1 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 730.056 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 675.767 de pacienți au fost declarați vindecați.

author avatar
Andrei Ștefan
401 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger