AcasăCORONAVIRUSSituație disperată la Cluj: S-a hrănit zile la rând doar cu zahăr,...

Situație disperată la Cluj: S-a hrănit zile la rând doar cu zahăr, iar când a ieșit la cumpărături i s-a deschis dosar penal

Situație disperată la Cluj: S-a hrănit zile la rând doar cu zahăr, iar când a ieșit la cumpărături i s-a deschis dosar penal. Bătrâna se afla în izolare și nimeni nu îi adusese proviziiSituație disperată la Cluj: S-a hrănit zile la rând doar cu zahăr, iar când a ieșit la cumpărături i s-a deschis dosar penal. Bătrâna se afla în izolare și nimeni nu îi adusese provizii

O femei în vârstă din Cluj s-a hrănit zile în șir doar cu zahăr deoarece se afla în izolare la domiciliu și nu avea cine să îi aducă provizii. Când nu a mai suportat și a ieșit la cumpărături ca să își cumpere de-ale gurii a fost acuzată de zădărnicirea combaterii bolilor și i s-a deschis penal.

Femeia în vârstă de 71 de ani trebuia să stea în izolare la domiciliu, fiind contact direct al fiicei sale care fusese diagnosticată cu noul COVID-19.

Situația dramatică a unei bătrâne din Cluj: A fost plasată în izolare, dar nimeni nu s-a asigurat că are ce mânca

Zile în șir bătrâna a stat izolată în casă, descurcându-se cu puținele provizii rămase până când a fost nevoită să mănânce zahăr căci nimeni nu se gândise la ea și situația prin care trece. Când lucrurile s-au agravat, aceasta s-a decis să iasă din casă să își cumpere alimente, însă polițiștii din comuna Turcinești au oprit-o pe stradă și au constatat că trebuia să se afle în izolare, relatează Digi24.

Astfel, pe numele bătrânei a fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, deși autoritățile din Turcinești nu au trecut niciodată să o vadă sau să o întrebe dacă are nevoie de ceva, în ciuda faptul că fiica bătrânei le solicitase ajutorul pentru mama ei.

 

author avatar
Alexandru Tîrcavu
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger