AcasăNewsSituatie de neimaginat: copil ranit de o canapea aruncata pe geam!

Situatie de neimaginat: copil ranit de o canapea aruncata pe geam!

Multi n-ar putea crede ca asa ceva e posibil, insa, din pacate pentru un biet copil in varsta de doar sapte ani, din Hunedoara, care a ajuns la spital, cu mai multe traume, e o situatie cat se poate de reala si -mai mult decat atat- dureroasa.

Baietelul, care locuia in blocul in spatele caruia s-a derulat scena incredibila, a cazut victima unui gest necugetat al unor tineri. Nefericita idee apartine, din cele precizate de catre un reprezentant al politiei locale, intr-o interventie la B 1 TV, unor barbati in varsta de 36 de ani.

Fara sa se gandeasca vreo clipa ce se poate intampla gresit daca arunca pe geam o canapea, cei doi barbati au trecut la fapte. Decisi sa scape de obiectul de mobilier fara prea mult efort, au ales varianta de a deschide larg ferestrele apartamentului situat la etajul doi al blocului si sa azvarle ditamai piesa decorativa pe fereastra, in loc sa o care pe scari.

Cum, din cate se pare, nu s-au asigurat suficient inainte sa-si duca planul la bun sfarsit, nu au vazut copilul care se pregatea sa treaca prin dreptul ferestrei respective, astfel ca acea canapea a cazut peste micut, ranindu-l.

In ajutorul baietelului a fost chemata o ambulanta, care l-a preluat rapid si l-a dus la spital, la Deva, pentru investigatii si tratament. In tot acest timp, politistii au deschis o ancheta care ii vizeaza pe cei doi barbati.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger