AcasăNewsSituație dătătoare de fiori! Șarpe observat în apropierea unui loc de joacă...

Situație dătătoare de fiori! Șarpe observat în apropierea unui loc de joacă pentru copii, dintr-un mare parc din Capitală!

Situație dătătoare de fiori! Șarpe observat în apropierea unui loc de joacă pentru copii, dintr-un mare parc din Capitală! (sursa foto. antena3.ro)

La câteva zile de când se aflase că un tânăr a ajuns la spital, pentru a primi tratament, după ce a fost mușcat de un șobolan, în centrul Capitalei, o situație dătătoare de fiori ajunge în atenția opiniei publice, de această dată fiind vorba despre o reptilă observată într-unul dintre cele mai mari parcuri din București.

Un șarpe de aproape un metru a fost găsit în apropierea unui loc de joacă din Herăstrău, anunță, miercuri, 4 august, Antena 3. Descoperirea a fost cu atât mai înspăimântătoare, cu cât s-a aflat că șarpele ar fi mișunat pe lângă copiii aflați în acel moment în parc, conform aceleiași surse. Un părinte care a observat totul a intervenit, șarpele fiind ucis.

Incidentul vine pe fondul discuțiilor tot mai dese din ultima vreme ce au în centru nemulțumirile locuitorilor Capitalei cu privire la situația țânțarilor, dar și a șobolanilor observați în oraș. Mai ales după ce un tânăr de 26 de ani a ajuns să fie mușcat de o astfel de rozătoare, după ce ieșise din casă să ridice o comandă pe care o făcuse prin intermediul serviciilor de livrări la domiciliu.

Firea, reacție acidă: ”El poate!”

Zilele trecute, reprezentanții instituției conduse de către Nicușor Dan anunțau că ”Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Eco Igienizare, demarează, începând de duminică, 1.08.2021, cel de-al șaselea tratament de combatere a țânțarilor, tratament planificat în cadrul Planului Unitar de Acțiune aferent anului 2021”.

Pe de altă parte, recent s-a aflat că edilul Nicușor Dan a fost pozat la mare – VEZI AICI. De altfel Gabriela Firea, fosta șefă de la Primăria Capitalei, a reacționat tranșant, în după-amiaza zilei de 2 august, la adresa actualului edil al Bucureștilor, fără, însă, să-i menționeze numele. ”Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni, pe caniculă, fără Comandament pt situații de urgență, cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise, plăți restante etc…El poate!”, a transmis social-democrata, pe pagina sa Facebook.

524 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger