AcasăNewsSituaţia HORROR de la Lacul Morii continuă: un nou atac al câinilor!...

Situaţia HORROR de la Lacul Morii continuă: un nou atac al câinilor! O femeie a sărit peste dig (FOTO)

cainiSituaţia HORROR de la Lacul Morii continuă: un nou atac al câinilor! O femeie a sărit peste dig

Câinii lăsaţi liberi atacă din nou la Lacul Morii, din Bucureşti. O femeie care se plimba cu câinele ei pe dig a fost atacată de doi câini de luptă, rasa Cane Corso, care scăpaseră din curtea stăpânului și hoinăreau liberi pe câmp.

Atacul a avut loc în seara zilei de 14 februarie, în jurul orei 19.00. Evenimentul a fost sesizat prin 112, iar echipajele ASPA s-au deplasat la locația indicată.

Un bărbat i-a sărit în ajutor

Femeia a povestit celor de la ASPA că, atunci când câinii au văzut-o pe dig, au început să alerge spre ea și i-au atacat cățelușa. Un cetățean care se plimba pe dig i-a sărit în ajutor femeii.

Acesteia, cuprinsă de panică, i-a venit ideea să sară dincolo de dig, înspre apă. Din fericire, această decizie impulsivă și riscantă a fost salvatoare.

Câinii, blocaţi pe partea cu apa

Femeia si câinele ei au reușit să sară înapoi, iar cei doi câini de luptă au rămas blocați pe partea cu apa. Cei doi Cane Corso cântăresc în jur de 50-60 de kg fiecare, motiv pentru care aceștia n-au mai putut să sară digul înapoi.

Câinii au fost capturați în siguranță de angajații ASPA, în prezența Jandarmeriei, polițiștilor de la Secția 20 Poliție și lucrătorilor de la Poliția Locală Sector 6.

„După capturare, câinii au fost verificați la fața locului dacă au microcip de către angajații ASPA. Unul dintrei ei era microcipat și înregistrat în RECS, celălalt nu. Informațiile proprietarului au fost furnizate polițiștilor Secției 20, care au contactat proprietarul. Acesta locuia pe strada Drumul la Roșu, chiar pe strada de pe care se intră pe câmpul de la Lacul Morii.

Reamintim, Ana Oros Daraban a murit luna trecută după ce a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

author avatar
Andrei Ștefan
650 afisari

27 COMENTARII

        • primarul e un gunoi imputit care se fereste sa ia masuri, el fiind ocupat cu fuga de raspundere si pasarea responsabilitatii, lucru pe care il fac si ceilalti din alte institutii, dupa exemplul primarului.
          un caine care ataca un om si este in afara proprietatii trebuie impuscat urgent.

  1. Interesant e ca in loc sa ia masuri contraventionale, mai ales ca unul nu era cipat, Politia i-a dus omului caini inapoi.
    Cei necipati ar trebui tinuti in badoc pana plateste bine cineva sa vina sa il ia.

      • Exact. Cănii ăștia au omorât femeia și acum era sa omoare pe altcineva. In loc prind niște amărâți – sa dea vina pe alții.
        Îmi e greață. Sper numai sa ii vedem pe cei doi Corso ca se intorc spre stăpân – unii o fac la cât de scârbos este omul – sa își lase nonșalant câinii liberi ilegal – poate poate. Sper și eu Doamne ajuta și fa dreptate!

  2. Din doua una ,ori buna parte din bucuresteni sunt cretini iremediabili ori cainii sunt primarii sectoarelor din Bucuresti.Alegeti.

  3. Uite, daca doamna plimba o pisica, alta era situatia. Cainii se luau dupa pisica ei. Apropo, da oare de ce se plimba pe acolo numai doamne. ??

  4. eu daca eram in locul militienilor descarcam doua incarcatoare in javrele alea criminale si apoi îi duceam stăpânului lor putin îngrășati si sătui.

  5. „O femeie care se plimba cu câinele ei pe dig a fost atacată de doi câini de luptă, rasa Cane Corso, care scăpaseră din curtea stăpânului și hoinăreau liberi pe câmp.”
    Cativa oameni cu arme de vanatoare sa patruleze zilnic pe acolo, au vazut maidanezul, pac si l-a trimis in Rai. Au vazut cane corso plecat din curte de la stapan, inseamna ca nu-i prima data, iar atunci pac si l-ai trimis si pe asta pe lumea ailalta. Ce e asa de greu? Ia sa vezi dupa aia ce masuri isi vor lua proprietarii ca sa nu le mai scape cainii din curte.

  6. Este o nenorocire si acest atac asupra copilului nevinovat , cum a fost si recentul caz cu femeia ucisa de caini la Bucuresti IAR AUTORITATILE STATULUI , GUVERNUL , PARLAMENTUL STAU FARA SA FACA NIMIC LASAND CETATEANUL IN FATA ATACURILOR CAINILOR !!!!
    DE EXEMPLU DE CE GUVERNUL NU ADOPTA O ORDONATA DE URGENTA SI SA PROPUNE O LEGE , PRIN CARE SA REGLEMENTEZE DETINEREA DE CATRE PERSOANE PARTICULARE A CAINILOR SI AICI NE REFERIM LA PERSOANELE CE LOCUIESC IN BLOCURI DE LOCUINTE SI ADUC IN APARTAMENTE CAINI IAR DUPA O PERIOADA DIN MOTIVE DE LIPSA DE SPATIU SAU DIN CAUZA DERANJULUI CE-L FACE CAINELE , PROPRIETARII IL LASA IN STRADA SI ASTFEL APAR ACESTE HAITE DE CAINI AGRESIVI CE SUNT IN TOATE CARTIERELE SI LOCALITATILE SI CARE EVIDENT DIN CAUZA NUMARULUI MARE DE CAINI ADAPOSTURILE NU MAI FAC FATA !!!!
    ASTFEL TREBUIE ADOPTAT UN ACT NORMATIV (OG SAU LEGE ) PRIN CARE SA INTERZICA DETINEREA DE CAINI IN APARTAMENTELE DIN BLOCURILE DE LOCUINTE , PRIN CARE S-AR ELIMINA APARITIA ACESTOR HAITE DE CAINI AGRESIVI SI EVIDENT CA S-AR EVITA DERANJUL CE-L PROVOACA ACESTI CAINI LOCATARILOR DIN BLOCURI !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger