AcasăNewsSituaţia HORROR de la Lacul Morii continuă: un nou atac al câinilor!...

Situaţia HORROR de la Lacul Morii continuă: un nou atac al câinilor! O femeie a sărit peste dig (FOTO)

cainiSituaţia HORROR de la Lacul Morii continuă: un nou atac al câinilor! O femeie a sărit peste dig

Câinii lăsaţi liberi atacă din nou la Lacul Morii, din Bucureşti. O femeie care se plimba cu câinele ei pe dig a fost atacată de doi câini de luptă, rasa Cane Corso, care scăpaseră din curtea stăpânului și hoinăreau liberi pe câmp.

Atacul a avut loc în seara zilei de 14 februarie, în jurul orei 19.00. Evenimentul a fost sesizat prin 112, iar echipajele ASPA s-au deplasat la locația indicată.

Un bărbat i-a sărit în ajutor

Femeia a povestit celor de la ASPA că, atunci când câinii au văzut-o pe dig, au început să alerge spre ea și i-au atacat cățelușa. Un cetățean care se plimba pe dig i-a sărit în ajutor femeii.

Acesteia, cuprinsă de panică, i-a venit ideea să sară dincolo de dig, înspre apă. Din fericire, această decizie impulsivă și riscantă a fost salvatoare.

Câinii, blocaţi pe partea cu apa

Femeia si câinele ei au reușit să sară înapoi, iar cei doi câini de luptă au rămas blocați pe partea cu apa. Cei doi Cane Corso cântăresc în jur de 50-60 de kg fiecare, motiv pentru care aceștia n-au mai putut să sară digul înapoi.

Câinii au fost capturați în siguranță de angajații ASPA, în prezența Jandarmeriei, polițiștilor de la Secția 20 Poliție și lucrătorilor de la Poliția Locală Sector 6.

„După capturare, câinii au fost verificați la fața locului dacă au microcip de către angajații ASPA. Unul dintrei ei era microcipat și înregistrat în RECS, celălalt nu. Informațiile proprietarului au fost furnizate polițiștilor Secției 20, care au contactat proprietarul. Acesta locuia pe strada Drumul la Roșu, chiar pe strada de pe care se intră pe câmpul de la Lacul Morii.

Reamintim, Ana Oros Daraban a murit luna trecută după ce a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

author avatar
Andrei Ștefan