AcasăNewsSite-ul presedintelui ucrainean, atacat de hackeri

Site-ul presedintelui ucrainean, atacat de hackeri

Site-ul presedintelui ucrainean a fost atacat miercuri de hackeri, care protesteaza, cel mai probabil, fata de inchiderea unui site de sharing, a anuntat secretarul de presa al presedintiei, Daria Cepak.

„Persoane necunoscute au atacat site-ul oficial al presedintelui Ucrainei inca de miercuri noaptea”, a declarat ea. In plus, Cepak a afirmat ca hackerii cer atacarea si altor site-uri guvernamentale. „Aceste persoane care ataca site-uri inteleg ce fac?”, s-a intrebat secretarul de presa al presedintiei. Potrivit lui Cepak, din cauza acestor atacuri sunt distruse modalitatile de plasare a informatiilor pentru public.

Ea le-a cerut hackerilor sa gaseasca alte modalitati de a protesta, nu limitandu-le altora dreptul la informatie. Ministerul ucrainean de Interne a inchis, la 31 ianuarie, site-ul de sharing ex.ua, iar atacul a avut loc dupa ce autoritatile au publicat oficial informatii despre acest caz.

author avatar
Ciprian Purice
123 afisari

1 COMENTARIU

  1. uf,uf..acum mm-am linistit….credeam ca este vorba de site-ul presedintelui nostru,tocmai ce ne xplica cu prezidentialele sale oferte de a-i angaja (sau cam asa..ceva,deh,ca-ntre prieteni ,ce mi-e contrabandist,ce mi-e hacker..)sau in orice caz..promova…sau am visat?…ORICUM NU E DE BINE…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger