AcasăNewsSite-ul Poliției Locale Ploiești, spart de un copil cu patru clase. A...

Site-ul Poliției Locale Ploiești, spart de un copil cu patru clase. A înlocuit informațiile oficiale cu filme pentru adulți / Cine l-a dat de gol

hackerSite-ul Poliției Locale Ploiești, spart de un copil cu patru clase. A înlocuit informațiile oficiale cu filme pentru adulți / Cine l-a dat de gol

Un hacker care are numai patru clase a reușit să spargă site-ul Poliției Locale Ploiești. Și nu o dată, ci de două ori.

Tânărul a spart de cel puțin două ori, de unul singur, site-ul Poliției Locale Ploiești. Acolo a înlocuit informațiiile oficiale cu o serie de anunțuri obscene, dar și clipuri cu manele sau filme pentru adulți.

Un prieten l-a dat de gol

Adolescentul din Sibiu, domiciliat în prezent în Franța, a fost dat de gol de unul dintre partenerii săi cu care plănuise să atace și alte site-uri ale unor instituții de stat unde ar fi identificat vulnerabilități, scrie ziarulincomod.ro.

Lucian L. a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul BCCO Ploiești, pentru ca ulterior să fie trimis în judecată de procurorii DIICOT sub acuzația de alterarea integrității datelor informatice.

Lucian L., se recomanda în spațiul virtual Meowless, iar împreună cu alte două persoane administrează mai multe grupuri de Facebook “Romania Hackers”, dar și Romania’s Cyber Army, grup care se regăsește și pe aplicația Discord.

Se recomanda Meowless în spațiul virtual

Tânărul Meowless s-a lăudat că a reușit să spargă singur site-ul Poliției Locale Ploiești (de două ori, susțin anchetatorii) și le-a propus prietenilor săi să-l susțină în demersul său.

Un ”prieten” a trimis o reclamație la IJP Prahova în care spunea că Lucian L. a reușit să spargă în 29 februarie 2020 site-ul Poliției Locale Ploiești unde au fost postate o serie de mesaje denigratoare la adresa ANAF.

În paralel, tot acolo au fost postate clipuri video cu manele și/sau filme pentru adulți și mesajul: ”Ne-am saturat de zdrențele din Parlament, ne-am saturat de toți penalii, ne-am săturat de rahaturile voastre, merităm mai mult de atat”, urmat de un alt mesaj ”semnătură” HACKED BY MEOWLESS.

author avatar
Andreea Vlad
478 afisari

2 COMENTARII

  1. ”Ne-am saturat de zdrențele din Parlament, ne-am saturat de toți penalii, ne-am săturat de rahaturile voastre, merităm mai mult de atat” – cam are dreptate baiatul ala.

  2. „manele e ca mamelele”
    citat din medelin voicu
    (adik trebuie ascultate cate 2
    in fiecare ureche)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger