AcasăNewsSite-ul Ministerului Educației, spart de hackeri. Mesajul acestora: „Dragi elevi, nu vă...

Site-ul Ministerului Educației, spart de hackeri. Mesajul acestora: „Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala…”

sursa foto: captură site edu.ro

Cei care au vrut să acceseze, luni dimineață, site-ul Ministerului Educației au avut parte de o surpriză neplăcută. În sensul că au constatat că pagina oficială de internet a instituției e nefuncțională.

Există și o explicație pentru acest lucru. Aceea că site-ul Ministerului Educației a fost atacat cibernetic. Hackerii au lăsat un mesaj cu critici la adresa sistemului de învățământ românesc, dar și a profesorilor. Mai mult, elevii erau sfătuiți „să nu-și mai bată capul cu școala”, pe motiv că ar fi „pierdere de timp”.

Mesajul hackerilor: „Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost”

Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu de ***, într-un mediu și mai de *** arată nivelul lor de inteligență, care nu este foarte ridicat.

Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp. Ce te învață școala în 10 ani poți învăța gratis, pe Youtube. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști că îi credeți și îi ascultați” – au postat hackerii pe site-ul ministerului Educației, conform stiri.tvr.ro.

Între timp, mesajul hackerilor a fost șters, însă site-ul a continuat să fie nefuncțional. Pe site-ul Ministerului Educației a fost afișat un mesaj de mentenanță.

Deocamdată oficialii instituției conduse de către Ligia Deca nu au transmis public precizări cu privire la această situație. Cel mai probabil se caută soluții pentru ca problema să fie rezolvată cât mai curând posibil.

author avatar
Andrei Coman
273 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca dai un 9 vine gibonul de ta-su si face scandal. Atunci dai 10 indiferent cat de prost e elevul. Parintii sunt de ca ca t nu scoala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger