AcasăNewsSinucigas amenintat ca va fi impuscat pentru a renunta la idee

Sinucigas amenintat ca va fi impuscat pentru a renunta la idee

Un individ care dorea sa se sinucida a fost amenintat ca va fi impuscat daca nu va cobori de pe stalpul pe care se urcase.

Un barbat din Mangalia care se urcase pe un stalp de inalta tensiune amenintand ca se va sinucide, a fost convins sa renunte la idee dupa ce politistii aflati la fata locului l-au amenintat ca il vor impusca. Evenimentul, ce a avut loc marti dupa-amiaza, a durat mai bine de 16 ore, timp in care politistii au incercat toate metodele de a-l convinge pe individ sa coboare. In cele din urma, dupa ce focurile de arma n-au reusit decat sa-l sperie pe protestatar, care s-a urcat mai sus pe stalp, politistii au reusit sa-l convinga pe acesta sa coboare.

Dupa ce a coborat de pe stalp, protestatarul a fost dus la sectia de politie, unde a fost audiat, fiind transportat ulterior la spital pentru tratament psihiatric.

Potrivit politistilor, citati de Realitatea TV, barbatul a ales acest mod de protest deoarece nu primea ajutoare de la administratia locala si pentru ca, in urma cu cativa ani, nu a fost ajutat sa castige custodia unui copil. Acesta este un client vechi al politistilor dupa ce, in urma cu patru ani, a amenintat ca va arunca blocul in care locuia in aer, lovind si un politist care incerca sa-l imobilizeze.

author avatar
Ionut Zgimbau
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger