AcasăNewsSINISTRU: Vinde papusi identice cu bebelusii nou-nascuti, pentru parintii carora le-au murit...

SINISTRU: Vinde papusi identice cu bebelusii nou-nascuti, pentru parintii carora le-au murit copiii!

Beatrice Van Landeghem, o artista din Belgia, si-a deschis o afacere cel putin sinistra: femeia face papusi care seamana izbitor cu bebelusii nou-nascuti, pe care le vinde parintilor carora le-au murit copiii. Ele sunt cu totul diferite de ceea ce se gaseste pe piata.

Papusile ajung la mii de euro bucata si nu sunt cu siguranta niste jucarii pentru copii, ci sunt adresate adultilor. Aceste opere unice sunt lucrate manual, artista lucrand zeci de ore la fiecare “bebelus” in parte, potrivit dailymail.co.uk.

Acestea sunt facute la comanda pentru colectionari, dar sunt cerute de asemenea si de parintii si bunicii care sufera dupa pierderea propriilor copii sau nepoti, ori de cei nostalgici. Papusile sunt atent lucrate in vinil si chiar sunt cantarite pentru a face sa semene cat mai exact, inclusiv la greutate, cu bebelusii reali.

AICI PUTETI VEDEA PAPUSILE

Ulterior, artista coloreaza fiecare parte din corp, de mai multe ori, pana cand seamana cu tonul pielii copiilor nou-nascuti, iar textura este foarte asemanatoare cu cea a pielii bebelusilor. Ele sunt apoi “echipate” cu par si gene foarte asemanatoare cu cele naturale.

Costul unui “Copil Renascut” variaza pana la cateva sute de mii de euro si dureaza aproximativ 25 de ore pentru a fi “fabricat”, in functie de nivelul de precizie solicitat de catre cei care “adopta” o astfel de papusa.

Foto: descopera.ro

author avatar
Alina Costache
3.513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger