AcasăNewsŞinele de tramvai te pot răni, în Bucureşti, chiar şi când te...

Şinele de tramvai te pot răni, în Bucureşti, chiar şi când te afli în vagon! A păţit-o un bărbat, care a ajuns la spital

tramvai stb 19 Şinele de tramvai de pot răni, în Bucureşti, chiar şi când te afli în vagon! A păţit-o un bărbat, care a ajuns la spital

La călătoriile cu tramvaiul, în Bucureşti, nu eşti nicăieri în siguranţă. Un bărbat a fost rănit, vineri la prânz, într-un tramvai care circulă pe linia 19 din Capitală.

O bucată de șină a intrat prin podeaua tramvaiului și l-a rănit la un picior. Călătorii i-au acordat primul ajutor. Victima, în vârstă de 54 de ani, a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni.

Incidentul s-a petrecut pe strada Nerva Traian, într-o stație. O șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt, a pătruns prin podeaua vagonului și i-a provocat călătorului răni la piciorul stâng.

Ce au făcut autorităţile?

Circulația tramvaielor pe linia 19 este restricționată. La fața locului au venit polițiști și angajați de la STB, care fac anchetă.

Vă aducem aminte că nu este primul incident în care sunt implicate tramvaiele în București. Deci, STB are o reală problemă.

În urmă cu două zile, un tramvai care circula pe linia 32 a deraiat. Reprezentanții STB au spus că tramvaiul era în probe, așa că circula fără călători, astfel că nu au fost persoane rănite.

author avatar
Andrei Ștefan