Cauta

ȘOCANT! Supă cu larve și carne alterată, masa oferită studenților de la Academia de Poliție

sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol

Sindicatul Europol reclamă, joi seară, condițiile cu care se confruntă studenții de la Academia de Poliție, așadar viitorii polițiști, despre care spun că au primit în meniu supă în care se pot vedea larve de viermi sau carne alterată cu miros înțepător. Potrivit sindicaliștilor, zeci de studenți au ajuns în ultimele zile la spital, cu toxiinfecție alimentară. Au fost sesizate autoritățile cu atribuții în domeniu.

„Umilință, bătaie de joc, căprărie și mâncare similară cu ce se primea în lagărele de muncă din perioada comunistă.

După două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție. Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării”, au transmis, joi seară, reprezentanții Sindicatului Europol, prin intermediul Facebook.

Sindicaliștii acuză faptul că, în meniul primit joi de studenți, la două zile de la declanșarea focarului de infecție, „se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înțepător”.

sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol

Sindicaliști: „Studenților li se oferă „mâncare” ce se aseamănă cu lăturile”

„Nu numai că nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine față de umilința și riscul bacteriologic existent, dar și la acest moment bătaia de joc continuă la adresa studenților cărora li se oferă „mâncare”, ce se aseamănă cu lăturile.

sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol

Acum poate veți înțelege de ce i s-a vândut gogoși viceprim-ministrului Predoiu cu privire la „beneficiile” militarizării Academiei de Poliție. De fapt scopul celor din linia doi a MAI, este de a băga pumnul în gură studenților și de a nu mai ieși mizeria la suprafață”, susțin sindicaliștii. Care au postat și mai multe fotografii considerate relevante pentru situația sesizată.

Aceștia anunță, totodată, că au sesizat toate autoritățile cu atribuții în domeniu. „Sperăm că nu se va mușamaliza și acest caz, la fel ca cel din toamna anului trecut când studenții au fost înghesuiți câte 16 în dormitoare, mai rău ca pușcăriașii, în condiții insalubre”, au conchis cei de la Sindicatul Europol.

Ultimele stiri

  • Breaking news: Ebrahim Raisi, președintele Iranului, a murit în accidentul de elicopter! (VIDEO)
  • Poza Zilei
  • Horoscop 20 mai 2024 – Veți obține ceea ce doriți dacă vă folosiți seducția
  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Exit mobile version