AcasăNewsȘOCANT! Supă cu larve și carne alterată, masa oferită studenților de la...

ȘOCANT! Supă cu larve și carne alterată, masa oferită studenților de la Academia de Poliție

sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol

Sindicatul Europol reclamă, joi seară, condițiile cu care se confruntă studenții de la Academia de Poliție, așadar viitorii polițiști, despre care spun că au primit în meniu supă în care se pot vedea larve de viermi sau carne alterată cu miros înțepător. Potrivit sindicaliștilor, zeci de studenți au ajuns în ultimele zile la spital, cu toxiinfecție alimentară. Au fost sesizate autoritățile cu atribuții în domeniu.

„Umilință, bătaie de joc, căprărie și mâncare similară cu ce se primea în lagărele de muncă din perioada comunistă.

După două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție. Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării”, au transmis, joi seară, reprezentanții Sindicatului Europol, prin intermediul Facebook.

Sindicaliștii acuză faptul că, în meniul primit joi de studenți, la două zile de la declanșarea focarului de infecție, „se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înțepător”.

sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol

Sindicaliști: „Studenților li se oferă „mâncare” ce se aseamănă cu lăturile”

„Nu numai că nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine față de umilința și riscul bacteriologic existent, dar și la acest moment bătaia de joc continuă la adresa studenților cărora li se oferă „mâncare”, ce se aseamănă cu lăturile.

sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol

Acum poate veți înțelege de ce i s-a vândut gogoși viceprim-ministrului Predoiu cu privire la „beneficiile” militarizării Academiei de Poliție. De fapt scopul celor din linia doi a MAI, este de a băga pumnul în gură studenților și de a nu mai ieși mizeria la suprafață”, susțin sindicaliștii. Care au postat și mai multe fotografii considerate relevante pentru situația sesizată.

Aceștia anunță, totodată, că au sesizat toate autoritățile cu atribuții în domeniu. „Sperăm că nu se va mușamaliza și acest caz, la fel ca cel din toamna anului trecut când studenții au fost înghesuiți câte 16 în dormitoare, mai rău ca pușcăriașii, în condiții insalubre”, au conchis cei de la Sindicatul Europol.

author avatar
Andrei Coman
660 afisari

9 COMENTARII

  1. evident ca nu e normal, dar…. merita altceva maretii viitori amendaci si slugi ale puterii?!

  2. Si? O plangere penala pentru infractiune cu intentie ? Daca au dat vina pe peste acum viermii se vad cu ochiul liber iar carnea se poate verifica organoleptic. Cine a facut achizitia si cine a depozitat-o ? cercetarea administrativa e inutila.
    E problema de siguranta alimentara.

  3. DE CE FACETI SCANDAL ?,DACA IS VIERMII SI INSECTELE ACCEPTATE DE URSULA PENTRU VIITOAREA ALIMENTATIE !,N-ATI FOST COBAI LA VACCINARE BAIETI ?,HALITI ,HALITI <
    ASTA-I VIITORUL !!,IAR COLONIA ROMANIA POLIGON EXPERIMENTAL.
    CINE A SCOS SANEPIDUL DIN SCHEMA ?,CINE A VERIFICAT DIN PUNCT DE VEDERE SANITAR SI EPIDEMIOLOGIC POPOTA IN LUTIMA LUNA ?.
    AVETI CEEA CE VA OFERA STATUL !,DACA CUMVA NU S-A CIUPIT DIN PORTII.
    O CACARE , DOUA NU STRICA !,ASA VEDETI SI VOI CE SE INTAMPLA ZILNIC LA CANTINA SARACILOR ,LA CAMINELE DE BATRANI ,LA AZILE.

    • Da, dar pe vremea aia se făcea armată. Ăștia ce fac? Deci de unde și pînă unde atâtea pretenții?

  4. Ministru de interne exista?
    E mut…de uimire?
    Sau crede ca e inca la justitie?
    Inchisa cantina, dezinfectie si masa catering.

  5. N-a zis Evropa sa nu mai mancam porc si sa trecem la carcalaci din astia? Aia de la Academie au implementat indicatiile.

  6. De ce va agitati atata ??? majoritatea celor care vor sa fie militari/militieni provin din Sudanistan si Moldovenistan… acolo foametea si saracia este la ea acasa… de aceea au si venit aici … credeti ce acesti studenti proveniti din zonele mai sus mentionate au mancat altceva mai bun acasa la ei… asta daca au mancat… ??

  7. Nu mergeți pe fenta. Ceva nu se leagă. N’or fi ei toți einsteini, dar asa o farfurie nu se servește nici în azilele groazei. Unii s-ar fi sesizat. Am făcut armata la trupă în comunism . Dacă am fi avut așa ceva, a doua zi întra în Tribunalul Militar tot spatele, de la soldat la comandant. Probabil ca studenții vor condiții mai bune și acum au prins momentul, dar încă odată repet, farfuriile alea sant din alt film.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger