AcasăNewsSindicatul Europol, noi dezvăluiri. Prezintă poze din grupurile sanitare ale Facultății de...

Sindicatul Europol, noi dezvăluiri. Prezintă poze din grupurile sanitare ale Facultății de Jandarmi: „Igrasie, rugină, mizerie, mucegai” – FOTO

(sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol)

După ce recent au prezentat poze și înregistrări video din interiorul Academiei de Poliție, inclusiv dintr-o toaletă din cadrul instituției, pentru a semnala situația cu care s-ar confrunta viitorii polițiști, la nivel de condiții de cazare, reprezentanții Sindicatului Europol revin. Și fac publice imagini de la Facultatea de Jandarmi.

Mai exact, imagini din ceea ce se anunță a fi grupurile sanitare din incinta sălilor de curs ale facultății amintite. Pozele surprind o încăpere cu pereți scorojiți, cu un calorifer ruginit și cu vopseaua sărită.

Reclamă mizerie și mucegai, dar și mirosul greu și înțepător

(sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol)

„Pentru că s-a încercat distorsionarea realității de către conducerea Academiei de Poliție, afirmându-se că pozele/video sunt “excepții” din pavilioanele cu dormitoare, mai jos vă prezentăm imagini din grupurile sanitare din incinta sălilor de curs ale Facultății de Jandarmi.

Dincolo de scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai, nu vă putem descrie mirosul greu și înțepător care te determină să îți pui mâna la nas pe perioada cât te afli în baie”, susțin reprezentanții Sindicatului Europol, într-o postare făcută marți seară târziu, pe pagina oficială de Facebook.

În tot acest context, sindicaliștii n-au ratat ocazia să ironizeze spusele ministrului de Interne, Lucian Bode. <<Avea dreptate ministrul Bode acum 4 zile când a primit “onorul” la depunerea jurământului militar de credință: “o comunitate universitară performantă”>>, transmit sindicaliștii, în postarea din 25 octombrie.

Revin cu imagini, după dezvăluirile de luni

În seara zilei de luni, Sindicatul Europol postase pe aceeași pagină o serie de imagini – VEZI AICI, reclamând condițiile de cazare ale viitorilor polițiști, studenții din cadrul Academiei de Poliție. „Astăzi, viitorii polițiști sunt nevoiți să stea câte 16 într-o cameră, nu au loc unde să-și poată realiza igiena personală, toaletele sunt nefuncționale într-o proporție covârșitoare, iar despre apă caldă nici nu poate fi vorba”, susțineau, la acea dată, sindicaliștii.

Într-o înregistrare video e surprins și un șobolan alergând pe holurile căminului, prin fața ușilor unde se aflau așezați „ca la carte” mai multe perechi de bocanci.

author avatar
Andrei Coman
626 afisari

12 COMENTARII

  1. IMAGINEA POLITIEI ROMANE SI A INTREGULUI MINISTER DE INTERNE NU POATE FI NICI SPALATA !,NICI RENOVATA !,NICI REORGANIZATA !,DOAR DEMOLAREA DIN TEMELII SI RECONSTRUCTIA PE BAZE SANATOASE MAI POATE GENERA O CADRE PENTRU VIITOR !.
    CEEA CE VEDETI IN IMAGINI NU-I IEGRASIE !,E CORUPTIE !, CEEA CE VA MIROASE URAT !,E CANGRENA DIN STRUCTURA MAI-LUI !,DEZORDINEA AIA DIN DORMITOARE E NIVELUL DE INSTRUCTIE SI EDUCATIE DIN SPOIALA ZISA ACADEMICA A ACTUALILOR POLITISTI !.
    NIMIC NU-I INTAMPLATOR ASA INSTRUCTORI !,ASA ZISI PROFESORI ,ASA ZISA ACADEMIE !,ASA REZULTATE.
    SINDICATUL EUROPOL PE POST DE BABE BOCITOARE !.
    VEZI CAUZA !,IA MASURI !, DACA VREI SA NU SE REPETE EFECTUL !,CU FRECTII SI MINCIUNI NU DISPAR CANGRENA DIN SISTEM SI LEPRELE DE LA BUTOANE !.

      • @Comandor Gherghisan 2022-10-26 21:44 21:44:48
        SE PARE CA NU TE-AI LASAT DE „SPORTUL” ASTA
        DE AMENINTARI
        BUN….AI 72 ANI….2 PRETENARI COLONEI…O PENSIUNE…2 CASE…3 MASINI…SI 9750 LEI SOLDA(ADICA PENSIE SPECIALA)…DIN CE AI SCRIS…PE AICI…
        CU BATAIA…PAI NU AI DAT TU BATAIE…CATA AM LUAT EU,…ASTA MI-A ZIS SI UN MEDIC…CAND A „VAZUT SEMNELE DUPA MINE”….CUREA…BICI….CABLU ELECTRIC…FRANGHIE UDA…NU MAI REPREZINTA „SECRETE” PENTRU MINE DE LA 10 ANI…
        ACUM…REVENIND LA CHESTIUNE….AI 72 ANI…ESTI FAMILIST….AI 2 BAIETZI…PROBABIL…SI NISTE NEPOTZI/NEPOTZELE….
        SA TII MINTE ZIUA ASTA….E SI SARBATOARE…

  2. sint poze generice
    ceva asa era in „facultatea de chimie”,
    Polizu coltz cu Abramburica.

    • @maxtor 2022-10-26 16:02 16:02:50
      ERA SI ELECTROCICA IN POLIZU…MAI AVEA NISTE LABORATOARE DE MICROELECTRONICA SI TV PRIN ANII ’90…
      IN 1999 CAND AM TERMINAT….SCRIA CLAR PE ADEVERINTZA DE ABSOLVIRE IN IULIE…CA DIPLOMELE PRIN FEBRUARIE 2000….”UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI”-NU REPARTITII…
      M-AM ANGAJAT CA INGINER PE 80 $(PE LUNA)…ALT COLEG PE VREO 120$(ERAU CAM 2 MILIOANE)…ASTA CU BIDINEA SI LAVABILA….INSTALARI IN FRIG…GER…VANT…PLOAIE…FARA REPARTITZII….S-A TERMINAT „FRANCIZA”…”ACADEMIA DE POLITIE”….PENTRU CINE MAI TINE MINTE FILMUL..

    • ELECTRONICA SI TELECOMUNICATII SE NUMEA ACUM 30 ANI…IAR POLIZU ERA FOSTUL SEDIU…RAMASESE UN LABORATOR DE MICROPROCESOARE SI TV PARCA…SCUZE PENTRU GRESEALA..CAT DESPRE SEDIUL „STEFAN GHEORGHIU”…ACOLO NU E DOAR ETTI ACUM(ELECTRONICA TELECOMUNICATII SI TEHNOLOGIA INFORMATIEI)….

  3. „chimie industriala”
    -in „corp A” functioneaza o entitate militarizata,
    daca e cu noi asta e!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger