AcasăNewsSindicatul Europol, noi dezvăluiri. Prezintă poze din grupurile sanitare ale Facultății de...

Sindicatul Europol, noi dezvăluiri. Prezintă poze din grupurile sanitare ale Facultății de Jandarmi: „Igrasie, rugină, mizerie, mucegai” – FOTO

(sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol)

După ce recent au prezentat poze și înregistrări video din interiorul Academiei de Poliție, inclusiv dintr-o toaletă din cadrul instituției, pentru a semnala situația cu care s-ar confrunta viitorii polițiști, la nivel de condiții de cazare, reprezentanții Sindicatului Europol revin. Și fac publice imagini de la Facultatea de Jandarmi.

Mai exact, imagini din ceea ce se anunță a fi grupurile sanitare din incinta sălilor de curs ale facultății amintite. Pozele surprind o încăpere cu pereți scorojiți, cu un calorifer ruginit și cu vopseaua sărită.

Reclamă mizerie și mucegai, dar și mirosul greu și înțepător

(sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol)

„Pentru că s-a încercat distorsionarea realității de către conducerea Academiei de Poliție, afirmându-se că pozele/video sunt “excepții” din pavilioanele cu dormitoare, mai jos vă prezentăm imagini din grupurile sanitare din incinta sălilor de curs ale Facultății de Jandarmi.

Dincolo de scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai, nu vă putem descrie mirosul greu și înțepător care te determină să îți pui mâna la nas pe perioada cât te afli în baie”, susțin reprezentanții Sindicatului Europol, într-o postare făcută marți seară târziu, pe pagina oficială de Facebook.

În tot acest context, sindicaliștii n-au ratat ocazia să ironizeze spusele ministrului de Interne, Lucian Bode. <<Avea dreptate ministrul Bode acum 4 zile când a primit “onorul” la depunerea jurământului militar de credință: “o comunitate universitară performantă”>>, transmit sindicaliștii, în postarea din 25 octombrie.

Revin cu imagini, după dezvăluirile de luni

În seara zilei de luni, Sindicatul Europol postase pe aceeași pagină o serie de imagini – VEZI AICI, reclamând condițiile de cazare ale viitorilor polițiști, studenții din cadrul Academiei de Poliție. „Astăzi, viitorii polițiști sunt nevoiți să stea câte 16 într-o cameră, nu au loc unde să-și poată realiza igiena personală, toaletele sunt nefuncționale într-o proporție covârșitoare, iar despre apă caldă nici nu poate fi vorba”, susțineau, la acea dată, sindicaliștii.

Într-o înregistrare video e surprins și un șobolan alergând pe holurile căminului, prin fața ușilor unde se aflau așezați „ca la carte” mai multe perechi de bocanci.

author avatar
Andrei Coman