Cauta

Sindicatele din penitenciare ameninta mai rau ca pe maidan

Dupa scandalul facut de gruparea #rezist la ora la care Dragnea a ajuns la peniteciar, ieri, reprezentanti ai Sindicatului ANP, prin vocea gardianului securist, Sorin Dumitrescu, l-au amenintat voalat pe Dragnea.

Sorin Dumitrescu gardianul care a devalizat arhiva SIPA

Acesta a scris o postare pe facebook prin care ii spunea sefului Camerei Deputatilor ca a avut ”noroc” ca la primirea in penitenciar nu erau la control gardienii care sunt ”pianisti”. Acesta este un jargou folosit in spatele gratiilor prin care detinutii  si gardienii se atentioneaza intre ei ca cel care face controlul la intrare este unul care ”il poate dezbraca la piele si mai mult…”. Sorin Dumitrescu a notat pe contul sau de socializare: ”rau e ca ieri, la primirea in penitenciar, la partea de control al cavitatilor n-au fost in tura pianisti”. Mai mult, seful Sindicatului Gardienilor  din ANP a amenintat-o, in postarea halucinata, chiar si pe Irina, iubita lui Dragnea. „E pacat de fata aia frumoasa(n.r. Irina Tanase) sa treaca prin toata harmalaia asta, si, singura, acum!”.

Vremurile bune ale Irinei cu Liviu

”Care o fi sensul ori mesajul pe care doreste sa il transmita Dumitrascu prin aceasta afirmatie? Dar, poate ca gardianul Dumitrescu, un foarte apropiat al Monicai Macovei, ar avea nevoie de un control psihiatric. Dar, pe de alta parte, asa cum se spune din popor: ”dupa razboi multi viteji se arata”!De ieri, Liviu Dragnea a intrat in programul de evaluare medicala si psihologica si va fi in carantina pentru o perioada de 21 de zile. Pe de alta parte, Dragnea a primit, ieri, vizita rudelor care i-au adus mancare si imbracamite.

Ultimele stiri

  • Cod roșu de avarie la buget. Se suspendă procesele în instanță pentru plata salariilor și pensiilor
  • Agențiile din UE ne liniștesc. După ce va crește galopant, prețul energiei va fi mai mic în 2050
  • Veşti incredibile: pensionarii care se retrag cu 13 ani mai devreme, dar primesc şi bani în plus la recalculare
  • Motivul pentru care suferă industria turismului în 2024. De ce străinii ne ocolesc ţara
  • Horoscop – duminică, 9 iunie 2024. Petreceţi mai mult timp cu cei apropiaţi! Momentele-cheie ale acestei zile
  • Alegeri locale şi europarlamentare 2024. UPDATE. Ce au zis Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă după ce au votat
  • Tarom devine companie… maritimă!
  • Candidatul PNL Slatina, investigat pentru avansuri către o minoră: „Până la urmă ce contează vârsta? Iubirea nu are vârste, nu?”
  • Florian Coldea mai primeşte o lovitură, acum din partea celor de la SRI. A pierdut postul!
  • Ce soluţie a găsit Guvernul din Japonia ca să aducă în acelaşi pat un bărbat şi o femeie. Rata fertilității, un semnal de alarmă!
  • Exit mobile version