AcasăNewsSindicatele din penitenciare ameninta mai rau ca pe maidan

Sindicatele din penitenciare ameninta mai rau ca pe maidan

Sorin Dumitrescu, gardianul care a ”devalizat” arhiva SIPA

Dupa scandalul facut de gruparea #rezist la ora la care Dragnea a ajuns la peniteciar, ieri, reprezentanti ai Sindicatului ANP, prin vocea gardianului securist, Sorin Dumitrescu, l-au amenintat voalat pe Dragnea.

Sorin Dumitrescu gardianul care a devalizat arhiva SIPA

Acesta a scris o postare pe facebook prin care ii spunea sefului Camerei Deputatilor ca a avut ”noroc” ca la primirea in penitenciar nu erau la control gardienii care sunt ”pianisti”. Acesta este un jargou folosit in spatele gratiilor prin care detinutii  si gardienii se atentioneaza intre ei ca cel care face controlul la intrare este unul care ”il poate dezbraca la piele si mai mult…”. Sorin Dumitrescu a notat pe contul sau de socializare: ”rau e ca ieri, la primirea in penitenciar, la partea de control al cavitatilor n-au fost in tura pianisti”. Mai mult, seful Sindicatului Gardienilor  din ANP a amenintat-o, in postarea halucinata, chiar si pe Irina, iubita lui Dragnea. „E pacat de fata aia frumoasa(n.r. Irina Tanase) sa treaca prin toata harmalaia asta, si, singura, acum!”.

Vremurile bune ale Irinei cu Liviu

”Care o fi sensul ori mesajul pe care doreste sa il transmita Dumitrascu prin aceasta afirmatie? Dar, poate ca gardianul Dumitrescu, un foarte apropiat al Monicai Macovei, ar avea nevoie de un control psihiatric. Dar, pe de alta parte, asa cum se spune din popor: ”dupa razboi multi viteji se arata”!De ieri, Liviu Dragnea a intrat in programul de evaluare medicala si psihologica si va fi in carantina pentru o perioada de 21 de zile. Pe de alta parte, Dragnea a primit, ieri, vizita rudelor care i-au adus mancare si imbracamite.

author avatar
Ramona Feraru
1.019 afisari

24 COMENTARII

  1. Pentru cine nu știe sefii sindicaliștilor din pușcariile românești au fot numiți și nu aleși de colegii lor,de cine credeți?? De Monica Macovei !!

  2. Intr-o tara normala, ca un stat de drept, alcatuirea asta primitiv-agresiva era imediat zburata din functie (e o lege 188, un statul al functionarului public, ca ipochimenul e functionar public cu statut special), un procuror se sesiza din oficiu in privinta amenintarii si abuzului de putere, iar, avocatul lui Dragnea cerea si primea suspendarea executarii pedepsei pe motiv ca viata clientului e in pericol oriunde intr-un penitenciar din Romania…oricum ar ttrebui sa profite si sa ceara azil politic undeva in afara UE, ca de la asta i s-a tras…
    P.S. Imbuibatul ala pe banii nostri, bugetar privilegiat si de Dragnea, n-ar trebui sa ne povesteasca ce s-a ales de vinovatii aia de tortura pentru care platim enorm la CEDO?! Sau, s-a oficializat tortionarimea odata cu numirea lui Lazar la PG, iar acum, cand s-a legitimat si secureala prin alegeri inteligence directionate, vom avea o noua clasa privilegiata, cea a gardienilor de puscarii, pe langa cea a magistratilor, sa fie cu …justitie

  3. Aiudul. cu ei a fost infaptuit. Cruzimea periferiei europene………niste canibali. Bine ca v-ati luat-o inapoi, :))) saracilor!

  4. Deci cam asa stau lucrurile in penitenciare domnule Dumitrescu.Pentru astfel de activitate, dumneavoastra si paznici domniei voastre aveti salariile acelea inacceptabil de mari.Cred ca cei de la centrul de testare psihologica al MAI ar trebuii sa va cheme urgent la o reevaluare, dar de data asta fara telefoane si interventii. Oare ce cautati dumneavoastra pe acea functie ?

    • ANP FACE PARTE DIN M.J ,NU DIN MAI.
      Văd ca nu ai reținut bine ce te-a obligat șeful de organizație de județ al PSTRĂINE sa postezi

  5. Deci liderul are cunostinta de abuzuri in penitenciare si lucruri ilegale, si, ca nu ttoti angajatii isi fac treaba cum ar trebui, cam asta este concluzia.Si toata lumea zbiera si spunea ca este vorba de imagine cand cei din afara vorbeau de MCV.

  6. Parca ne-a luat D-zeu mintile cum spun batranii. Indiferent ce suntem: angajat la stat, gardian, privat, trebuie sa ne gandim ca daca cineva a fost condamnat si privat de libertate pentru ca le-a spus concetatenilor sai sa mearga la vot ( drept constitutional), sau pentru o recomandare de angajare( ca nu a obligat cu pistolul la tampla pe cineva sa angajeze sau sa nu se duca la servici)trebuie sa ne gandim ca sistemul nu functioneaza. Seamana cu cel din anii 47 cand daca i se punea pata pe tine , sau spuneai ceva ereai legat.Chiar judecator, procuror daca esti si nu realizezi ca o justitie corecta este baza democratiei, poti maine sa fii clientul colegilor tai care fac abuzuri.Departe de mine sa spun ca cei din politica sunt sfinti, dar daca au incalcat legea judecai pe ce au facut sau pe ce i-ai prins .De fapt asa se intampla 50% din judecatori au dosare penale,mii de avocati sunt cercetati abuziv si condamnati, si nimeni nu striga nimic. Maine va ia dupa strada si va leaga, iar ceilalti o sa se bucure.

  7. @Remarcați și că sindicatele din instituțiile de ordine publică și siguranță națională funcționează cu încălcare legii sindicatelor, ?

  8. @Apreciați și că pentru instituțiile din sistemul de ordine publică și siguranță națională drepturile sunt foarte bine stabilite, prin lege, ca rezultat al votului alegătorilor, cui îi convine poate continua în funcție, cui nu îi covine are la îndemînă demisia, legea sidicatelor neofeindu-le varianta de a negocia, ?

  9. Și obligațiile, ?
    Deci,corectură, ,,legea sidicatelor neoferindu-le varianta de a negocia”, ?

  10. Legea sindicatelor nr. 54/2003
    Art. 4.
    ,,Persoanele care dețin funcții de conducere, funcții de demnitate publică, conform legii, magistrații, personalul militar din aparatul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului de Interne, Ministerului Justiției, Serviciului Român de Informații, Serviciului de Protecție și Pază, Serviciului de Informații Externe și Serviciului de Telecomunicații Speciale, precum și din unitățile aflate în subordinea acestora nu pot constitui organizații sindicale.”

    Remarcați deci că, sindicatele au varianta de a negocia, personalul stbilit de articolul 4 din legea sindicatelor având atribuția și obiectivul de a funcționa cu ceea ce se aprobă din ceea ce a fost solicitat, ?

  11. @Faptul că un „sindicalist”de la ANRP face publice anumite chestiuni din interiorul instituției, care insinuează suspiciuni, referitor la modul de aplicare și de respectare a procedurilor funcționale ale instituției considerați că ar trebui explicat în mod public și la nivel de conducere ANRP,?

  12. Zdreanta asta de gabor se da mare pentru ca este protejat de sistemul goboresc!Milogule!poate primesti multe salutari de la pesedeul meu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger