AcasăNewsSindicalistii Sanitas sunt decisi sa intre in greva

Sindicalistii Sanitas sunt decisi sa intre in greva

Cer salarizare unitara si, drept urmare, rezolvarea inechitatilor existente la acest moment in privinta personalului cu pregatire si responsabilitati similare, dar cu diferente la nivel de remuneratie. In caz contrar, ameninta cu greva generala in spitale.

S-au intalnit in prima parte a zilei, in Bucuresti, cu ministrii Sanatatii si ai Muncii, insa discutiile nu au fost de natura sa ii faca sa renunte la ideea de a protesta, luna viitoare. Astfel ca liderii filialelor Sanitas din Capitala si din tara au decis ca, in cazul in care nici in perioada urmatoare nu se rezolva nemultumirile pe care le au in privinta salarizarii, sa intre in greva generala. Conform televiziunilor de stiri, data vehiculata in aceasta privinta este 31 octombrie.

Pana atunci, sindicalistii afliati Sanitas care lucreaza in spitalele autohtone- adica atat cadre medicale, cat si din sfera asistentei sociale, adica peste 110 mii de oameni, sunt gata sa parcurga mai multi pasi. Adica sa faca intr-o prima faza greva de avertisment, iar apoi sa lucreze cu banderole pe brat, adica sub forma unei greve japoneze.

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger