AcasăNewsSindicalistii din Sanatate au protestat in ploaie

Sindicalistii din Sanatate au protestat in ploaie

Pe o vreme care le-a taiat multora avantul cand a fost vorba sa iasa din casa pentru un drum cat de scurt, sindicalistii din Sanatate au stat in ploaie, doar-doar sa se asigure ca le vor fi auzite problemele.

Desi la momentul la care au iesit in strada conditiile meteo erau cum nu se poate mai vitrege, sindicalistii afiliati Sanitas nu s-au lasat descurajati si s-au oprit in fata Ministerului Muncii, cu umbrele, dar si cu pancarte cu diferite mesaje. Oamenii sunt decisi sa-si faca auzite nemultumirile, majoritatea in privinta inechitatilor la nivel de salarizare. Aceleasi nemultumiri care i-au facut ca zilele trecute sa-si anunte intentia ca, pe 31 octombrie, sa declanseze greva generala. In cazul in care, pana atunci, problemele lor nu isi vor gasi rezolvare.

De altfel, protestul inceput in prima parte a zilei – la care trebuie spus ca au venit nu doar angajati din Bucuresti, ci si Arges si din alte zone din tara- a reprezentat doar un pas din seria celor pe care sindicalistii Sanitas au de gand sa ii parcurga, inainte de greva anuntata pentru finele lunii octombrie. Pana sa se ajunga acolo, insa, protestatarii spera sa fie chemati la discutii cu responsabilii din ministere, care sunt in masura sa rezolve problemele invocate.

sursa foto: Facebook/Sanitas

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger