AcasăNewsSindicalistii din politie si penitenciare protesteaza in fata Ministerului de Interne (VIDEO)

Sindicalistii din politie si penitenciare protesteaza in fata Ministerului de Interne (VIDEO)

Cateva sute de sindicalisti de la SNPC, dar si din randul angajatilor de la penitenciare sunt, la momentul de fata, in Piata Revolutiei, mai precis in apropierea sediului Ministerului de Interne.

Au bannere, fluiere, vuvuzele si steaguri. La nivel de nemultumiri, acestea sunt de natura salariala, inclusiv pe marginea trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat. „Subfinantarea Politiei Romane si a MAI este principala nemultumire (…) Doamna Carmen Dan nu intelege lucrurile astea, de aceea ii solicitam public demisia”, a invocat Dumitru Coarna.

In replica la anuntatul protest, dinspre Ministerul de Interne s-a transmis un mesaj – prin intermediul unui comunicat – din care sa se inteleaga ca reprezentantii MAI „isi exprima disponibilitatea la dialog” si ca „in situatia in care reprezentantii sindicali vor prezenta anumite revendicari, MAI le va prelua, urmand ca, dupa analizarea lor, acestea sa fie discutate in cadrul unei intalniri pe care o propunem a avea loc vineri 22 decembrie a.c.”.

sursa foto: captura video, sursa video” Facebook/snppc.ro

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari

1 COMENTARIU

  1. Intai sa avem politisti scoliti si sa-si faca meseria. Ca de, traiesc din banii nostri.
    Intrebati un politist care este diferenta intre „in fata” si”in dreptul”.
    PS> Coarna are ub venit luna de 20.000 lei. Ce cauta un pensionar sa fie lider de sindicat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger