AcasăNewsSindicaliștii din Poliție, reacție dură după ce Iohannis și-a anunțat candidatura la...

Sindicaliștii din Poliție, reacție dură după ce Iohannis și-a anunțat candidatura la șefia NATO: „Îi dorim să…”

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

Continuă să apară reacții după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că a decis să intre în competiție pentru funcția de secretar general al NATO.

De această dată, e vorba despre o reacție din partea sindicatului polițiștilor Europol.

Ai cărei reprezentanți critică în termeni duri activitatea șefului statului, pe care-l acuză că „a distrus sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională”. Și că folosește „în mod ipocrit jertfa militarilor români care participă la misiuni internaționale”.

Sindicatul Europol: „Își anunță intenția de a candida folosind, în mod ipocrit jertfa militarilor români”

Citiți și: Traian Băsescu, ironic cu privire la dorința lui Iohannis de a deveni secretar general al NATO

Sindicaliștii aduc în discuție un subiect îndelung discutat în spațiul public – și anume desele deplasări externe pe care le-a făcut președintele, în timpul mandatului, precum și pasiunea acestuia pentru schiat.

„După ce a distrus sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, acceptând să fie subfinanțat și castrat de autoritate, predându-l în final la dispoziția politicului, în calitatea sa de “comandant suprem”, Klaus Iohannis a conștientizat că e mai mică distanța de la Bruxelles la pârtia de schi de la St. Moritz-Elveția sau Val Thorens-Franța, decât de la București către aceste resorturi. Distanțele pentru Africa încă le mai calculează.

Vrea la NATO! Își anunță intenția de a candida folosind, în mod ipocrit jertfa militarilor români care participă la misiuni internaționale, în primul rând pentru a reuși să își suplimenteze salariul din țară și a le oferi familiilor un trai decent în România. Cu salarii mizere, de muncitori necalificați, Iohannis și-a “prețuit” militarii și polițiștii pe care acum îi amintește ca dovadă că “România merită” să ocupe o poziție în Alianță Nord Atlantică”, transmit reprezentantii Europol într-un mesaj postat pe Facebook, marți seară, 12 martie, la câteva ore de la anunțul pe care l-a făcut Iohannis, de la Cotroceni.

Ironia de la finalul mesajului

Postarea celor de la Europol se încheie într-o notă vădit ironică.

Din partea noastră îi transmitem președintelui Iohannis că îi dorim să îi fie tratată candidatura de către celelalte state membre NATO cu același dispreț cu care el însuși a tratat militarii și polițiștii în cei 10 ani de mandat!

Off topic: V̶i̶n̶d̶e̶m̶/Donăm dulap”, conchid sindicaliștii.

Iohannis: Am decis să intru în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO

Mesajul celor de la Europol a venit la câteva ore după ce, de la Cotroceni, șeful statului a anunțat că vrea să intre în cursa pentru funcția de secretar general al NATO.

Am decis să intru în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO.

Îmi asum această candidatură în numele României cu toată responsabilitatea, iar această decizie are la bază performanța României, experiența acumulată pe parcursul celor două mandate de Președinte al României, înțelegerea profundă a provocărilor cu care se confruntă NATO, Europa, și în special regiunea noastră, și angajamentul meu ferm față de valorile și obiectivele fundamentale ale NATO”, a declarat Klaus Iohannis.

author avatar
Andrei Coman
1.294 afisari

3 COMENTARII

  1. „Am decis să intru în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO.

    Îmi asum această candidatură în numele României cu toată responsabilitatea”
    Ce fumezi Joha ca vreau si eu!
    Putroare incapabila ce esti! La puscarie cu tine.

  2. Ma, da ce-i mai doare- n cot pe gabori în ce garnitura de mobilă o sa se mute dulapul cotrocean… De faptul ca nu mai poți merge liniștit pe stradă din cauza frăției hoți- gabori, nu menționează nimic, îi doare de puturosul din Sibiu. Hai, c- au rezolvat- o și pe asta. Vai !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger