AcasăNewsSindicaliștii din Poliție, chemaţi de acasă de „dragul lui Cîțu”: „Trebuie să...

Sindicaliștii din Poliție, chemaţi de acasă de „dragul lui Cîțu”: „Trebuie să amendăm populaţia”

sindicalistii

Sindicaliştii de la Europol fac acuzații explozive, după ce autoritățile române au înăsprit restricțiile. Ei susţin pe Facebook că în următoarea perioadă vor fi obligaţi să dea amenzi populaţiei.

Polițiștii spun că vineri seara superiorii le-au comunicat că trebuie să vină la muncă şi în weekend, deşi lucraseră toată săptămâna. Informaţia a fost confirmată şi de alte cadre MAI.

„Alertă în Capitală! Toţi poliţiştii au fost chemaţi de acasă şi li s-au suspendat zilele de repaus şi timpul de refacere a capacităţii de muncă. Fără nicio explicaţie şi fără să li se prezinte înscrisuri, poliţiştilor din Capitală, care au lucrat deja în această săptămână li s-a comunicat „telefonic” de către şefi că vor intra în serviciu şi sâmbătă şi duminică de „dragul” lui Cîţu.

După ce premierul a declarat aseară la un post tv că i se pare că poliţiştii „s-au retras” şi nu prea i-a mai văzut că amendează oameni, slugărnicia politică a determinat această măsură heirupistă care nu are nicio justificare şi eficienţă. Mai mult, au fost delegaţi împotriva voinţei lor, poliţişti de frontieră de la Aeroportul Otopeni, care nici măcar nu au competenţă de a aplica sancţiuni la Legea 55/2020, şi au fost trimişi să patruleze prin marile magazine pentru a speria oamenii.”, scrie Sindicatul Europol pe Facebook.

Sindicaliștii îşi acuză acuză superiorii de abuz

Mai mulţi poliţişti au confirmat că şefii lor le-ar fi spus că în următoarea perioadă trebuie să se mobilizeze şi să dea cât mai multe amenzi.

„Denunţăm modul abuziv în care s-a procedat, în condiţiile în care poliţiştii chemaţi de acasă, poliţiştii delegaţi de la IGPR/IGPF nu li s-au înmânat actele administrative în baza cărora aceştia să îndeplinească sarcini pe care nu le au în fişa postului, respectiv să fie pe post de sperietoare şi să amendeze populaţia”, mai spun polițiștii.

author avatar
Andreea Vlad
1.588 afisari

7 COMENTARII

  1. Pana la urma cam asta e scopul acestor masuri demente. Cat mai multe amenzi caci bugetul e sarac, iar Catu si ai lui nu stiu sa faca bani. Imprumuturile si amenzi, singurele surse de alimentarea bugetului. Atata poate prostanacu’ national, repetentu’ Catu.

  2. Aku sa vezi laude de cum duduie economia tarii, crescuta pe baza de amenzi, ca la asta Citu se pricepe bine

  3. Incepe iuresul, baieti tablagii, atentie marita, ca nu se stie de unde sare iepurele !! 🙂 Acum deja se fac pariuri in toata Asia unde o sa se aprinda fitilulmai repede in Romanika, ca fitilul deja este pregatit, plus unde o sa ajunga la destinatia scontata prima sticluta de apa cu molotov !! 🙂 Catule, derbedeule, ti-ai pregatit ochelarii de cal ? 🙂

  4. Stati linistiti, mamaliga romaneasca nu va exploda! O sa ne calareasca astia cum nu s-a mai vazut, iar romanul, oaie fricoasa o sa rumege tamp si o sa suporte toata bataia de joc a criminalilor de la putere. Pot astia sa ne inchida in case non-stop, nu se va intampla nimic. Oile nu se revolta! Ne meritam soarta!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger