AcasăNewsSindicalistii din Educatie si-au facut cunoscute nemultumirile in fata Palatului Victoria

Sindicalistii din Educatie si-au facut cunoscute nemultumirile in fata Palatului Victoria

Pentru ca guvernantii sa le auda mai bine nemultumirile, profesorii s-au vazut nevoiti sa iasa in strada. Timp de doua ore, sindicalistii afiliati FSLI s-au aflat, in aceasta prima zi a saptamanii, in Piata Victoriei, in apropierea sediului Executivului.

Nemultumiti de o serie de aspecte ce pe care le-ar fi vrut rezolvate de guvernanti, membrii de sindicat afiliati Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant (FSLI) au venit cu sutele, in aceasta dupa-amiaza, in centrul Capitalei, pentru a picheta sediul Executivului. Actiunea dascalilor nu e singulara, urmand ca si marti, tot in intervalul 15-17, sa revina in apropierea Palatului Victoria, din centrul Capitalei, pentru a-si face cunoscute pasurile.

Sindicalistii cer, printre altele, cresterea salariilor profesorilor. Mai mult, zilele trecute, cand anuntau aceasta masura de protest, reprezentantii Federatiei conduse de Simion Hancescu solicitau chiar si demisia de onoare a actualului Guvern, oamenii fiind la acel moment nemultumiti de ordonanta de urgenta privind salariile bugetarilor. Acest proiect a fost retras, intre timp, din sedinta de Guvern, iar ministrul Muncii a ales sa paraseasca echipa guvernamentala.

sursa foto:slibihor.ro

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger